Promo
21

Praznična čarolija u Tehnomagu, odlična ponuda i super cijene

Stiglo je najljepše vrijeme u godini, vrijeme prazničnih čarolija i darivanja, vrijeme najboljih ponuda i super cijena.

Započnite novu godinu uz vrhunski TV i uživajte tokom praznika, a onda nastavite s cjelogodišnjom zabavom uz popularne serije, filmske hitove i omiljene igre.

Iz praznične ponude novog Tehnomag kataloga izdvaja se Philips Smart TV dijagonale 50"/127cm za samo 779,90 KM, za najljepše praznične boje u Vašem domu. Ne propustite i promo cijene JVC televizora, novo u ponudi Tehnomaga, već od 399,90 KM.

Nepobjedive praznične kombinacije vrhunskih performansi i istinske zabave sa pet godina garancije, doživite kupovinom Samsung QLED televizora, modela 2018., gdje vam uz kupovinu darujemo Xbox konzolu, vrijednosti 600 KM,. Kupite Samsung Side by Side frižider i dobićete Samsung televizor 43" ili 50", vrijednosti do 939 KM.

Pretvorite svoj dom u epicentar najbolje praznične zabave uz Sony prazničnu ponudu. Kupovinom po akcijskoj cijeni 49" 4K UHD Smart TV serije XF80 Tehnomag daruje PlayStation Classic, vrijednosti 249,90 KM. Kupite 55" Sony 4K UHD Smart TV serije XF80 i na poklon dobijate Soundbar s tehnologijom Bluetooth, vrijednosti 199,90 KM, dok kupovinom 55" 4K UHD Android TV-a serije XF90 na poklon dobijate Sony kompaktni kućni audio sistem u jednom kućištu koji ima Bluetooth®, DSEE i DJ efekte za vrhunsku zabavu, vrijednost poklona 499,90 KM.

Uživajte u igri uz odlične praznične poklone top igara kupovinom Xbox One S 1TB ili PlayStation®4 konzole, odaberite Xbox 360 po super cijeni od 259,90 KM ili PlayStation®4 konzolu već od 479,90 KM. Pozovite prijatelje i sastavite najbolju gamersku ekipu.

Budite uvijek povezani uz svoj novi Galaxy. Izaberite između Samsung Galaxy S9|S9+ sa super uštedom od 300 KM, dvije godine garancije i uživajte u snimanju vrhunskih fotografija zahvaljujući dvostrukom otvoru blende koja oponaša ljudsko oko ili novi Samsung Galaxy A7 (2018) koji ima stakleno kućište i ergonomski dizajn kao i trostruku kameru visoke rezolucije s kojom imate potpunu kontrolu u stvaranju fotografija.

Novo u ponudi Tehnomaga su i Xiaomi mobiteli i gadgeti, uređaji koji oduševljavaju iz dana u dan. Istražite i ostalu ponudu mobitela i tableta u novom prazničnom Tehnomag katalogu.

Idealno je vrijeme da promijenite životne navike sebi ili dragim osobama i poklonite fit poklon. Uređaji koji brinu o Vašem zdravom načinu života i dobroj formi možete pronaći u novom Tehnomag katalogu po sniženim cijenama. U ponudi su Fitbit Charge2 Smart fitness narukvice (259,90 KM umjesto 319,90 KM), kao i najprodavaniji sat na tržištu, Fitbit Versa za samo 359,90 KM. Istražite ponudu i usudite se uploviti u zdrav način života sa Fitbitom.

Drage dame, plijenite pažnjom ovih praznika sa BaByliss uređajima za njegu i stiliziranje kose, jer vam Tehnomag do kraja mjeseca poklanja 20% popusta na kompletan asortiman. Iz ponude izdavajaju luksuzan set, fen i peglu za kosu sa Ionic tehnologijom za samo 129 KM. Sušenje, oblikovanje, ravnanje i volumiziranje kose biće lakše uz BaByliss rotirajuću četku sa dva nastavka za samo 87,90 KM. Vaš omiljeni uvijač za kosu Curl Secret iz BaBylissa sada je samo 175,90 KM. Tu je i najprodavaniji IPL na tržištu sa 200.000 svjetlosnih impulsa po sniženoj cijeni od 279,90 KM.

Zaokružite rutinu njege Vaše kože i ne propustite ponudu iz Brauna jer uz svaki Braun epilator dobijate gratis narukvicu ukrašenu Swarovski kristalima. Ne propustite fantastičnu ponudu Panasonic epilatora za samo 65,90 KM uz koji dobijate gratis rukavicu za masažu.

U Tehnomagu nisu zaboravili ni jaču polovinu, kupovinom bilo kojeg Panasonic aparata za brijanje dobijate poklon After shave Samurai, jer tajna savršenog brijanja leži u naknadnoj njezi. Istražite u novom Tehnomag katalogu i ponudu multigroomera, trimera, šišača i aparata za brijanje.

Poklonite sebi i zdrav osmijeh jer do kraja mjeseca kupovinom Panasonic irrigatora za ispiranje zuba i desni dobijate na poklon Panasonic putnu četkicu. Ne propustite i fantastičan Oral-B Vitality set, set od 2 četkice za samo 65,90 KM.

U ovom periodu Tehnomag donosi i specijalnu akciju za sve koji imaju želju za opremanjem nove ili pak renoviranjem stare kuhinje. Kupovinom tri ili više ugradbena uređaja dobijate Elica Slimmy napu gratis. Od velike pomoći u kući za svaku domaćicu su i mali kućanski uređaji, zato ne propustite istražiti ponudu, jer čeka vas specijalan praznični izbor obojen prazničnom bojom i cijenama.

Da naglasite ljepotu Vaše odjeće tu je i izbor pegli za svačiji džep, od Quigg pegle za samo 35,90 KM, preko Boscha i Tefala sa gratis daskom za peglanje.

U Tehnomag prazničnom katalogu za kupovinu od 100 KM i više dobijate gratis auto punjač.

Ne propustite ni ostale pogodnosti prilikom kupovine u Tehnomagu:

  • Penzioneri, svake zadnje subote u Tehnomagu ostvaruju 10% popusta uz zadnji ček i plaćanje gotovinom.
  • Uz TehnoMag Cashcard karticu, koju možete zatražiti kod Tehnomag prodajnog osoblja, možete koristiti pogodnosti koje vam pripadaju.

Posjetite Tehnomag prodajne salone i dočekajte praznike uz vatromet veselja, najboljih poklona i dobrih cijena.

Sretne praznike želi Vam Tehnomag.