biznis
0

Praznici u Mercator centrima

Sarajevo-x.com
Vrijeme je blagdana i darivanja, a Mercator BH je tradicionalno nastavio sa iznenađenjima za svoje kupce i posjetioce, a prije svega sa iznenađenjima za najmlađe posjetioce Mercator centara u Bosni i Hercegovini.

Tako će se u periodu od 22. decembra do 29. decembra u Mercator Centru Sarajevo, Mercator Centru Dobrinja i Mercator Centru Mostar organizovati predstave za djecu pod nazivom «Novogodišnja čarolija», dok će se u Mercator Centru Tuzla održati predstava pod nazivom «Zaspao je Djeda Mraz».

Mercator BH je pripremio brojne pogodnosti za sve kupce u Mercatorovim centrima. Svi oni koji kupuju proizvode do 31. decembra u trgovinama market programa u iznosu od 50 KM ili više dobiće popust od 10% na kupovinu koju obave u januaru. Vlasnicima zelenih Pika kartica Mercator BH će omogućiti kupovinu zimnice na rate od 3 mjeseca. Proizvodi za kupovinu zimnice su iz asortimana suhomesnatih proizvoda, svih vrsta kiselih salata i suhog i svježeg voća, dok minimalni iznos kredita iznosi 160 KM.

Svi vlasnici Pika kartice će 17. januara moći uživati na Termalnoj rivijeri, gdje će, ukoliko pokažu svoju Mercator Pika karticu, za cijenu jedne dobiti dvije karte za Termalnu rivijeru.

Za sve one koji žele kupiti poklone svojim najdražim, Mercator BH je na popust od 20-50% u trgovinama Modiana i popust u Intersportu za ukupan asortiman 20% i na proizvode u akcijskoj ponudi, dodao popust u iznosu od 10 % koje je Mercator BH pripremio povodom praznika, te kupci mogu ostvariti ukupan popust od 40 do 50%.

U toku je i nagradna igra Tognana, gdje kupci trgovina market programa na ostvarenu kupovinu u iznosu od 10 KM dobivaju Tognana markice, te nakon ostvarenog broja markica na poklon dobiju četvornodijelni set od porcelana iz programa Tognana.