Prijavite se
27

PR Arena ponovo u Bosni i Hercegovini: Studentska konferencija o značaju komunikacija

PR Arena u BiH
PR Arena u BiH
Nakon višegodišnje pauze u Bosni i Hercegovini je ponovno pokrenut projekat PR Arena pod sloganom Edukacija. Inspiracija. Komunikacija, u organizaciji Udruženja Inntera i Danijela Koletića.

Ono što treba posebno istaći jeste da je ovo jedan od rijetkih društveno odgovornih projekata, gdje će studenti kao učesnici imati obezbijeđene besplatne kotizacije i moći slušati vrhunske predavače zahvaljujući prijateljima projekta, kompanijama koje shvataju značaj i vrijednosti komunikacija i edukacije. PR Arena je namijenjena svim bh. studentima koji žele da steknu i usvoje nova znanja i razviju nove vještine.

Broj prijava koje je organizator obezbijedio je ograničen na 300 učesnika, zato požurite i obezbijedite svoje mjesto na PR Areni.

Konferencija će se održati 10.2.2023. godine (petak) u Domu Mladih Skenderija sa početkom u 9 sati.

"PR Arena je utemeljena je kako bi ukazala na važnost komunikacija. Proces komunikacija od prve održane PR Arene do danas, drastično se promijenio ali važnost komunikacija ostala je ista i prisutna je u svim segmentima. Nažalost, danas se malo govori o procesima upravljanja komunikacijama i važnosti koje one imaju na svakodnevni život. Komunikacija je svuda oko nas. To je način na koji govoriš, način na koji se odijevaš, te način na koji pričaš. PR je odricanje, ljubav, inspiracija i posvećnost", istakla je Adisa Velić, predsjednica Udruženja Inntera, organizatora konferencije.

Ovaj cjelodnevni program sastoji se od osam predavanja i dvije panel diskusije na teme: "Važnost poslovne komunikacije i zapošljavanje mladih", te "Uloga komunikacija u pokretanju vlastitog biznisa". Kada su u pitanju predavači učesnici će imati priliku da čuju neke od zaista eminentnih predavača iz svjetski poznatih, ali i domaćih bh kompanija. Više o predavačima i samom programu u linku.

Projekat su do sada podržale kompanije: BH Telecom, AS Holding, Oaza, Zlatna džezva, Kent, Hyundai Auto BH, Red Bull, Aria Mall, Podravka, Art on Media, Orbico beauty – Rimmel i Petite Maison, Marriot by Courtyard, Plaza, Teleperformance, Ekonomski fakultet u Sarajevu, studio 23, bee Luv, Monier Atelier.

Prijavite se putem linka.