biznis
0

Poznati datumi za NEM 2017

Klix.ba
New Europe Market, najposjećenija konferencija koja okuplja profesionalce iz medijske industrije, po peti put će se održati od 12. do 15. lipnja 2017., u hotelu Dubrovnik Palace.

NEM 2016 obilježilo je deset tematskih panela, dvije specijalne prezentacije NEM-ova dijamantnog sponzora Eutelstata i inovativni Infobip, keynote prezentacija koju je održao jedan od najvećih u industriji-Christoph Mainusch, ekskluzivni intervju s tvorcima jednog od najprestižnijih dokumentaraca u regiji Houston, We Have a Problem, fantastične prilike za uspostavljanje kontakata pod pokroviteljstvom Eutelstata, VIACOM-a i Temma-X te partyji u organizaciji FOX Networks grupe, Viasat Worlda i VICE-a.

Više od 350 kompanija prepoznalo je NEM kao jedinstveno mjesto za stvaranje novih poslovnih prijateljstava, dogovaranje suradnji te dobivanje svježih ideja kroz razgovor s kolegama iz industrije.

Ovogodišnji NEM pamtit će se i po ekskluzivnoj svjetskoj premijeri serije Novine te dogovoru o suradnji između producenata Novina i izraelske tvrtke Keshet International koja je na NEM-u odlučila otkupiti prava za svjetsku distribuciju serije. Važnost NEM-a pri sklapanju novih dogovora dokazala je i objava o širenju VICE-a u sve zemlje regije, kao i informacija da je tvrtka Ginx, dugogodišnji prijatelj NEM-a, sklopila dogovor s britanskim Sky-om i ITV-om o pokretanju novoga sportskog kanala, prvog koji će se u Velikoj Britaniji emitirati 24 sata na dan.

Nakon uspješnog četvrtog izdanja, NEM nastavlja s rastom i predstavljanjem novih poslovnih prilika za svoje sudionike i posjetitelje. U hotelu Dubrovnik Palace po peti put će se okupiti vodeći stručnjaci s polja televizije, menadžeri i članovi uprava televizijskih tvrtki, operateri iz cijele regije, mnogi pripadnici producentske elite te glumačke zvijezde. Kako se NEM profilirao kao market kojem je cilj promovirati potencijal i mogućnosti Središnje i Istočne Europe, već četiri godine zaredom okuplja najvažnije tvrtke iz regije. Pridružite nam se na NEM-u 2017 i proslavite s nama jubilarnu petu godinu! Budite među prvima, a već sada vam garantiramo najbolju cijenu ako nabavite svoj NEM paket koji uključuje akreditaciju, 3 noćenja i transfer od i do aerodroma.