Mostar
0

Poziv investitorima za projekat uređenja izletišta Bunica

FENA
Grad Mostar objavio je Javni poziv za iskazivanje interesa za obnovu rekreacijskog centra Buna koji bi se dao u dugoročni zakup, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću grada Mostara.

Područje rekreacijskog centra Buna nalazi se u gradskom području Mostar Jug i prostire na 11 ha. Budući zakupac trebao bi stvoriti minimalne uvjete za njegovu obnovu, koja obuhvaća izgradnju parkirališta za oko 60 vozila, obnovu recepcije, izgradnju centra kampa s objektima za kampere i posjetitelje (nužnici i toaleti, ugostiteljski objekti, trgovine, praonice i servisnu stanicu za pokretne kućice).

Također, treba obnoviti dio kampa za šatore, izgraditi dio kampa za pokretne kućice s električnim priključcima i priključcima za vodu, izgraditi bungalove, igrališta i sportske objekte, zone obale s objektima za rekreaciju (klupe i roštilji) kao i ogradu oko centra.

Trebalo bi obnoviti pločnike, električne priključke i priključke za vodu te izgraditi sustav kanalizacije i filtracije.

Nakon prikupljenih ponuda za izražavanje interesa, Grad Mostar će organizirati razgovore s fizičkim i pravnim osobama koje su iskazale interes za ulaganje u obnovu rekreacijskog centra Bunica nakon završenog Javnog poziva za iskazivanje interesa.

Grad Mostar sada ima namjeru sklopiti i sporazum s potencijalnim privatnim investitorom koji bi upravljao rekreacijskim centrom na osnovi dugoročnog zakupa.

Zainteresirani investitori koji nisu podnijeli pismo namjere po objavljenom Javnom pozivu za iskazivanje interesa za obnovu rekreacijskog centra Bunica mogu kontaktirati Biznis servis centar Grada Mostara za dodatne informacije, kao i zatražiti razgovor na broj telefona 036 55 64 30 ili na e-mail adresu [email protected], navodi se u priopćenju.