Promo
630

Potpuno drugačiji koncept: U Sarajevu otvorena vrata novog objekta "Slatko i Slano"

Klix.ba
Brend kompanije MBA Centar, "Slatko i Slano" kupcima i gostima nudi novi koncept maloprodajnog poslovanja koji će sačinjavati pekaru, restoran i cafe slastičarnu u sarajevskom naselju Dobrinja.

Uz potpuno novi dizajn enterijera i uslugu koju pružaju, "Slatko i Slano" od sada ima i novi vizualni identitet koji će uskoro biti primjenjen na svim objektima i ambalaži.

Pekara i samouslužni restoran koncipirani su tako da kupcima ponude različite pekarske i gastro delicije, a poseban kutak zauzimaće slastice prepoznatljive pod brendom "Slatko i Slano", koji također nudi i usluge pripremanja cateringa i dostave hrane.

Ponuda i ideja novog objekta kreirane su po uzoru na svjetske i evropske standarde sa ciljem da se gostima pruži što bolja usluga i osjećaj ugode u posebno dizajniranom ambijentu. Ponudu će sačinjavati više od stotinu proizvoda ukjučujući različite vrste hljebova, peciva, gotovih jela i kolača, a sva jela će biti spremna i za ponijeti.

Novootvoreni restoran nalazi se na adresi Dobrinjske bolnice 12 i radit će od 07:00 do 23:00 svakim danom.

"Potrudili smo se da obogatimo našu ponudu, a poslovanje prilagodimo svjetskim standardima. Iz tog razloga smo proširili našu djelatnost na cjelokupan asortiman koji sačinjava naša proizvodnja. Time ćemo poboljšati razvoj, a gostima i kupcima omogućiti mjesto koje su uistini zaslužili. U skorije vrijeme planiramo otvaranje nekoliko restorana na više lokacija u Sarajevu", kazali su kompanije MBA Centar.

Kompanija MBA Centar Sarajevo od nedavno je uvela jedan od najstrožijih standarda za kvalitet i sigurnost hrane. Riječ je o IFS (International Food Standard) certifikatu koji osigurava sistemsko praćenje kvaliteta u svim segmentima poslovanja prema zahtjevima standarda, potvrđuje upravljanje kvalitetom prema najvišim i najstrožijim svjetskim normama za higijensko i zdravstveno upravljanje prehrambenim proizvodima koji se sprovode u EU.