{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Potpisan ugovor o izradi projekta "Razvoj industrijske politike u FBiH"

S
15.1.2008. u 15:30
0
0
Potpisan ugovor o izradi projekta "Razvoj industrijske politike u FBiH"
0
Potpisan ugovor o izradi projekta "Razvoj industrijske politike u FBiH"
Danas su u prostorijama Federalnog ministarstva energije rudarstva i industrije, federalni ministar energije, rudarstva i industrije Vahid Hećo i Ejub Džaferović potpisali Ugovor o izradi projekta "Razvoj industrijske politike u FBiH“.
Izrada je nakon provedene procedure u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine povjerena Konzorciju Mašinskog fakulteta Sarajevo i Fakulteta strojarstva i računarstva iz Mostara.

Ovaj projekat radit će tim od 45 stručnjaka i to: pitanja industrijske politike i privrednog razvoja radit će 11 stručnjaka, pitanja metalnog i elektro sektora 11 stručnjaka, oblast prerade drveta i industriju građevinskog materijala, nemetala i grafičke industrije predviđaju realizirati sa šest stručnjaka, pitanja iz sektora tekstila kože i obuće radit će tri stručnjaka, pitanja iz sektora kemijske i farmaceutske industrije šest stručnjaka, pitanja iz sektora vojne industrije osam stručnjaka i četiri stručnjaka za pitanja iz okvira stranih ulaganja, i sistema poticaja industrije.

Vrijeme predviđeno za realizaciju ovoga ugovora je 31.decembar 2008. godine a isti je sastavni dio Strategije ekonomskog razvoja Federacije Bosne i Hercegovine, kaže se u saopćenju za javnost koje je potpisao federalni minister energije, rudarstva i industrije Vahid Hećo

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: