{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Postavka "Korakom španske salse" otvara galeriju Bela Vida

S
Sarajevo-x.com
16.2.2012. u 13:49
0
0
Postavka "Korakom španske salse" otvara galeriju Bela Vida
0
Postavka "Korakom španske salse" otvara galeriju Bela Vida
Tematskom postavkom "Korakom španske salse", koja na inspirativan način oslikava špansku strast i temperament utkan u profesionalno uređenje enterijera, 16. februara 2012. godine svečano će biti otvorena galerija Bela Vida u Sarajevu.
Svečanost otvorenja će biti upriličena na prizemnom nivou Importanne Centra od 18.00 sati, prisustvovat će joj Bruno Bojić, predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH te Toribio de Prado, otpravnik poslova i trenutno prvi čovjek Ambasade Španije u Sarajevu.

Ovo će biti prilika za druženje sa arhitektima, predstavnicima bh. i firmi iz regije te uopšte ljubiteljima lijepo uređenog enterijera. Posjetioci će, kroz doživljaj koncepta tematski realiziranog stana, u Bela Vida galeriji iskusiti modernu interpretaciju uređenja enterijera i kvaliteta svakog zasebnog eksponata. Također će biti u prilici saznati kako mogu doći do proizvoda u ponudi, dobiti savjet nekog od članova Bela Vida ekspertnog tima te doći do novih ideja, kojima će obilovati posjeta jednom ovakvom konceptu.

Pažljivo biran najmeštaj i prateći elementi za uređenje enterijera sačinjavat će sastavne dijelove svake od planiranih 12 tematskih postavki, jednako kao što će i pružiti uvid u ponudu svakog od izlagača predstavljenih postavkom. Eksponati u Galeriji će se moći pogledati i doživjeti, sve uz stručne informacije o željenom proizvodu.

Sve zaljubljenike u estetiku i strast španskog enterijera očekuje unikatan ambijent obojen južnjačkom strašću i ispunjen prigodnim mirisima, okusima i melodijama. Strastveni temperament Španije i Bela Vida, uz slavljenje ljepote života, postavkom se spajaju u jedno i šalju jasnu poruku: Korakom španske salse, jer život je lijep.

Bela Vida projekt je nastao iz kreativne kuhinje Enterijer.ba tima, koji uspješno djeluje već šest godina. Stvaralački poduhvat Bela Vida Galerije podrazumijeva prostor koji liči na dom iz snova. On ne samo da liči, nego se može osjetiti, dodirnuti i sagledati.

Ulaskom u prostor galerije Bela Vida, koji će se tematski, iz mjeseca u mjesec, mijenjati i biti potpuno drugačiji, moći će se vidjeti svi sastavni dijelovi jednog stana. Od kuhinje, kupatila, preko dnevne i spavaće sobe, svaki kutak će biti inspirisan glavnom temom – ljepotom i maštom.

U decembru i januaru su održane dvije promocije Bela Vida galerije na kojima su predstavljene postavke "Noći od cimeta" i "Mraz na prozoru".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: