{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Poslovni susreti na sajmu ZEPS 2008.

F
9.10.2008. u 14:00
0
0
Poslovni susreti na sajmu ZEPS 2008.
0
Poslovni susreti na sajmu ZEPS 2008.
Biznis servis centar Vlade Zeničko-dobojskog kantona, Obrtno-poduzetnička zbornica Slovenije, Privredna komora Srbije i Agencija za mala i srednja preduzeća mađarske regije Zala danas su u okviru pratećih manifestacija 15. generalnog bh. sajma ZEPS 2008. organizovali međunarodne poslovne susrete privrednika iz Slovenije, Mađarske, Irana, Srbije i BiH.
U radu skupa, koji je privrednicima bio prilika da u direktnim poslovnim kontaktima uspostave privrednu saradnju, učestvovalo je oko 90 predstavnika preduzeća i obrtnika iz drvoprerađivačkog, metalskog i građevinskog sektora. Skupu su prisustvovali i predstavnici većeg broja privrednih komora, organizacija za promociju biznisa, udruženja privrednika i drugih gostiju.

Prema prezentiranim podacima, Zeničko-dobojski kanton (ZDK)procentualnu pokrivenost uvoza izvozom sa Slovenijom ima 13,85 posto, sa Srbijom 9 posto i Mađarskom 22 posto.

U plenarnom dijelu eksperti Vanjskotrgovinske komore BiH izlagali su o temi "CE znak-problem plasiranja bosanskohercegovačkih industrijskih proizvoda na tržište Evropske unije i BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: