{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Posljednji dan Domod akcije: Platite televizor Raiffeisen karticom i ostvarite 20% popusta

Sponzorirani članak
14.6.2018. u 08:40
66
Posljednji dan Domod akcije: Platite televizor Raiffeisen karticom i ostvarite 20% popusta
66
Ususret SP u fudbalu u Rusiji i uživanju u najbitnijoj sporednoj stvari na svijetu, saloni tehnike Domod svojim kupcima su ponudili jedinstvenu ponudu kada je kupovina TV uređaja u pitanju.
U saradnji sa svojim partnerom Raiffeisen bankom realizovali su kampanju "Platite TV Raiffeisen karticom i ostvarite 20% popusta". Dodatna pogodnost je i činjenica da to kupci mogu ostvariti i na rate. Pored toga, Domod se potrudio da u ponudi TV uređaja ne manjka ničega, pa će i najzahtjevniji kupci izaći zadovoljni ponudom, bez obzira da li je riječ o velikom izboru vodećih TV bredova, veličina TV uređaja, vrste ekrana (HD, UHD/4K, Oled,Qled) ili garancije na iste do 5 godina.

Bitno je napomenuti da akcija traje još danas te vam savjetujemo da i vi posjetite salone tehnike Domod i izaberete najbolji TV za vas ukus i vaš kućni budžet.
U ponudi Domoda potražite i jos mnoštvo drugih akcijskih artikala sa asortimana bijele tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa.

Više informacija i cjelokupnu ponudu je moguće vidjeti na https://domod.ba/, a najbližu lokaciju možete potražiti na https://domod.ba/lokacije

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: