Cotrugli School
0

Promo / Posljednja šansa za prijavu za Executive/MBA stipendije

Preostalo je još nekoliko dana do isteka roka za prijavu na ovogodišnji stipendijski proces poslovne škole COTRUGLI. Ambiciozni pojedinci priliku za osvajanje MBA ili Executive MBA stipendije mogu iskoristiti do 4. juna 2017.

MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije u svetu. Budući da povezuje praksu i teoriju, program je od izuzetne važnosti za svakoga ko shvata vrijednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj. Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa su promjena u načinu razmišljanja i razvoj samosvijesti koji je ključan u boljem donošenju odluka i napretku u karijeri.

Suprotno od uvriježenog mišljenja, ekonomisti čine tek dio grupe polaznika (30%), a veliku vrijednost programa za poslovni razvoj i napredak u karijeri prepoznaju sve više i inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci itd.

"Svaki dan sam ponosniji na ulaganje u vrhunsko znanje koje stičem. Za svako stečeno iskustvo i znanje i kolegu kojeg sam upoznao, otvorila su mi se nova vrata u poslovnom i privatnom životu", Dejan Koleška, Scania BH, Country Manager

"Prijava za COTRUGLI stipendiju je bio moj prvi korak da postanem EMBA student. Nakon svakog modula s punim entuzijazmom i uzbuđenjem jedva čekam da koristim ono što sam naučio i poboljšam svoj posao", rekao je generalni menadžer Pzu New Life Zejd Šoto.

"Moj cilj je da budem neizmjerno bogat. Bogat iskustvima avanture, znanja i smijeha. Upisom EMBA programa sam na pola puta da to postignem i uživam u svakom trenutku!" - Vladimir Subotić, AXIOS, CEO

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodjeljuje MBA i Executive MBA stipendije, u iznosu od 200.000 eura. Ako ste do sad stekli minimalno petogodišnje relevantno radno iskustvo na pozicijama srednjeg ili višeg menadžmenta, završili ste fakultet i znate engleski jezik, prijavite se za EMBA stipendije. Vrijednost EMBA programa iznosi 18.000 eura + PDV, a dodijelit će se šest polovičnih, kao i nekoliko stipendija u iznosu od trideset posto školarine.

Ako ste stekli minimalno trogodišnje relevantno radno iskustvo, završili fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za MBA stipendije čija je vrijednost 10.000 eura + PDV. Dodjelit će se šest polovičnih, kao i nekoliko stipendija u iznosu od trideset posto ukupne školarine.

Prijavite se do 4. juna na sajtu.