{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Posebno priznanje ILH preduzeću Ećo Company za poslovni uspjeh

S
15.3.2011. u 11:25
0
3
Posebno priznanje ILH preduzeću Ećo Company za poslovni uspjeh
0
U showroom-u kompanije INSIDE by Ećo company, uprličena je svečanost i zajedničko druženje sa počasnim predsjednikom Internacionalne lige humanista, ambasadorom mira i dijaloga Stjepanom Mesićem i ostalim visokim zvanicama, gdje je tom prilikom uručeno posebno priznanje preduzeću Ećo Company za poslovni uspjeh u 2010 godini.
Priznanje je dodijeljeno za humano i etičko upravljanje ljudskim resursima, proizvodnjom i okolišem. Priznanje predstavlja dokaz za ugled, poštovanje i povjerenje koje je tvrtka Ećo Company uživa u sredini u kojoj djeluje i šire u poslovnom svijetu, čime na specifičan način doprinosi misiji Internacionalne lige humanista u Bosni i Hercegovini.

"Postali smo primjer firme u kojoj se može vidjeti kako se humano i etički upravlja ljudskim resursima, proizvodnjom i okolišem. Kako se privređuje, radi i zarađuje, svakodnevno unapređuje proizvodnja, kako se pazi i čuva okoliš, kako se voli život, rad i napredak", rekao je Suad Ećo.

Priznanje koje je danas uručeno Suadu Eći generalnom direktoru kompanije za njega i porodicu Ećo, sve uposlenike, poslovne partnere i prijatelje, predstavlja najveću nagradu i priznanje za desetogodišnji rad, jer dolazi od ugledne međunarodne organizacije, koju su osnovali dobitnici Nobelove nagrade i drugi velikani 20-og stoljeća sa svih kontinenata.

Ećo company priznanje ILH-a, doživljava kao dodatni pozitivni impuls i obavezu za dalji rad i razvoj, za izgradnju mostova prijateljstva i saradnje među ljudima kroz poslovne projekte, saopšteno je iz ove kompanije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: