{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Usori se otvara 150 novih radnih mjesta

7.7.2015. u 13:48
514
42
U Usori se otvara 150 novih radnih mjesta
514
U Usori se otvara 150 novih radnih mjesta
Načelnik općine Usora, Ilija Nikić, danas je potpisao ugovor sa predstavnicima italijanske kompanije Ferretto Group, kojim je definirano premještanje proizvodnih kapaciteta ove kompanije iz Vicenze u Usoru.
"Ponosni smo, što uprkos privrednoj j i ekonomskoj krizi koja je zahvatila cijelu zemlju, možemo biti pozitivan primjer stvaranja perspektive i otvaranja novih radnih mjesta", kazao je načelnik Nikić, te istaknuo kako će dolazak kompanije Ferretto Group značiti egzistenciju za oko 150 obitelji ove općine.

"Vjerujem kako je ovo samo početak dolaska stranih ulaganja u našu Usoru", rekao je načelnik Nikić, istaknuvši kako su u tijeku ozbiljni pregovori za dolazak još jedne strane kompanije.

"U Usoru su dobrodošli svi koji žele pošteno i transparentno raditi i poslovati", zaključio je načelnik općine Usora.

Ricardo Ferretto, vlasnik italijanske kompanije, je izrazio zadovoljstvo potpisanim ugovorom, te zahvalio na profesionalnosti i suradnji općinskoj administraciji, na čelu sa načelnikom.

Ferretto Group je kompanija svjetskog renomea i dugogodišnje tradicije u oblasti metalne industrije, koja je svoj cjelokupan proizvodni pogon odlučila preseliti u našu zemlju.

Ozbiljna strategija privlačenja stranih investicija, koja podrazumijeva minimum administrativnih prepreka i povoljne cijene industrijskih zemljišta u Usori, privukla je italijanske ulagače koji će, kako je to predviđeno ugovorom, u razdoblju od dvije godine izgraditi proizvodne kapacitete i otvoriti 120-150 novih radnih mjesta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: