Posao
0

Promo / U potrazi ste za poslom? Posjetite Virtualni sajam karijera i znanja

Od 11. do 18. oktobra država se najveći regionalni online sajam za zapošljavanje, u organizaciji tri najposjećenija portala za zapošljavanje u regionu –Posao.ba (Bosna i Hercegovina), Infostud.com (Srbija) i MojPosao.net (Hrvatska).

Online sajam će se održati na adresi www.dankarijera.com.

Svake godine Sajam posjeti oko 250 hiljada tražitelja posla, a novina ovogodišnjeg Sajma su Webcast i Virtualni Hackaton.

Poslodavci i edukativne ustanove će se i ove godine predstaviti i imati priliku da regrutuju najbolje kandidate za svoje poslovanje, odnosno privuku nove polaznike iz BiH i regije. Kompanije i edukativne ustanove će u predstavljanju koristiti savremeni izložbeni prostor u 3D formatu te multimedijalne prezentacije, te će svi posjetioci sajma moći ostvariti direktnu komunikaciju sa izlagačima na sajmu putem chat-a.

Ovo je odlična prilika za sve koji žele da se informišu o poslodavcima i dodatnim edukacijama iz regije na vrlo fleksibilan način. Posjetioci sajma ne moraju fizički prisustvovati kao na klasičnom sajmu, a mogu ga posjetiti 24 sata dnevno u sedmici sajma, čime kvalitetnije raspoređuju svoje vrijeme i radne obaveze. Ova vrsta sajma ujedno daje snažan poticaj mobilnosti radne snage u tri susjedne zemlje, te ujedinjuje regionalno tržište rada i edukacije u virtualnom prostoru.

Regionalni izlagači ovogodišnjeg sajma su: Lidl, Addiko bank, Jadranka i Lafodia sea resort. Zlatni izlagači: UniCredit Bank dd Mostar, Kolektiv Recruitment, Srebrni izlagači: UniCredit Bank ad Banja Luka, Mann+Hummel BA dd, Alma Ras. Bronzani izlagači: Boreas, Kolektor CCL doo. Generalni medijski pokrovitelji: Faktor i Akta.

Svi koji žele da se informišu o kompanijama ili edukativnim ustanovama, pronađu dodatnu edukaciju ili se zaposle, neka posjete ovaj jedinstveni sajam od 11. do 18. oktobra 2017. na web stranici www.dankarijera.com.