{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U maju u Zetri Sajam "Karijera/08."

F
14.4.2008. u 12:47
0
0
U maju u Zetri Sajam "Karijera/08."
0
U maju u Zetri Sajam "Karijera/08."
BoljiPosao.com u suradnji s Kantonalnim javnim preduzećem ZOI '84. Olimpijski centar Sarajevo organizuje Sajam "Karijera/08." koji će biti održan 15. i 16. maja u Olimpijskoj dvorani "Zetra".
Organizatori navode da je sajam ”Karijera/08.” vodeći događaj za zapošljavanje i karijerni napredak u BiH i da pruža mogućnost za najbolje pozicioniranje na tržištu rada.

Više od 15.000 karijerno usmjerenih pojedinaca, 70 poslodavaca iz BiH i Slovenije, 30 karijernih predavanja, savjetovanja i stručna pomoć pri zapošljavanju, neke su od karakteristika ovog sajma.

Izdvaja se jedinstvena akcija "Zaposlite se u Sloveniji" koju u okviru sajma Karijera/08., Bolji Posao.comsprovodi u suradnji s Agencijom za rad i zapošljavanje BiH. Više od 300 radnika iz BiH imat će priliku zaposliti se u priznatim slovenskim preduzećima za samo nekoliko mjeseci bez posrednika, a prijave će se prikupljati putem lokalnih zavoda za zapošljavanje i portala boljiposao.com.

Projekt su podržale mnoge relevantne institucije i pojedinci. Protokol o zapošljavanju između BiH i Slovenije podržava Vijeće ministara BiH, a Sajam "Karijera/08." je dio cijelog procesa koji obuhvata Protokol o saradnji dviju država.

Sajam podržavaju Agencija za rad i zapošljavanje BiH i zavodi za zapošljavanje, Gospodarska zbornica Slovenije, Obrtna zbornica Slovenije i Zavod za zapošljavanje Slovenije, saopćeno je iz KJP ZOI'84.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: