Promo
1.7k

Sinkro zapošljava 100 tapetara i šivača

Foto: H. M./Klix.ba
Foto: H. M./Klix.ba
Kompanija Sinkro, koja se bavi proizvodnjom i prodajom namještaja, zbog proširenja svojih proizvodnih i prodajnih kapaciteta zapošljava 100 tapetara i šivača.

Zbog proširenja svojih kapaciteta, kompanija Sinkro traži 100 novih tapetara i šivača/ica. Sinkro nudi idealno okruženje i najbolje uvjete rada, a zaposlenici u ovoj kompaniji imaju i najbolje plate u branši. Iako je poželjno, nije nužno posjedovanje prethodno stečenog znanja ili radnog iskustva u ovoj ili sličnoj struci. Traži se osoba koja je spremna na usvajanje novih znanja i vještina te koja voli komunikaciju i rad s ljudima. Također, tapetari, krojači i svi ostali koji su direktno uključeni u proces proizvodnje namještaja mogu aplicirati za posao u kompaniji Sinkro.

Svi zainteresirani mogu lično doći u sjedište kompanije na adresu Put Famosa 38 u Hrasnici, pozvati broj 033/767-070 ili svoje aplikacije slati na e-mail adresu [email protected].

Foto: H. M./Klix.ba
Foto: H. M./Klix.ba

Sinkro je jedan od vodećih proizvođača namještaja u jugoistočnoj Evropi s preko 600 zaposlenih radnika, a njihovi proizvodni pogoni su raspoređeni na preko 35.000 kvadratnih metara.

Kompanija Sinkro je u augustu 2018. godine postala dio Cotta grupe iz Liechtensteina, jedne od najvećih grupacija za proizvodnju namještaja u Evropi. Sinkro, kao dio jedne velike porodice proizvođača, ima velike ciljeve pred sobom, do kraja 2019. godine planirano je zapošljavanje dodatnih 200 radnika.

Sinkro namještaj, pažljivo osmišljen u vlastitom odjelu za razvoj, trenutno se izvozi u 25 zemalja Evrope, a samo neke od velikih svjetskih metropola u kojima možete kupiti njihov namještaj su Pariz, Cirih, Minhen, Brisel, Talin...