Posao
51

Promo / Sajam zapošljavanja u Tuzli: Prilika za posao u Istri

Ukoliko ste zainteresirani za posao u Istri, DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Tuzli, u četvrtak 19.4.2018. godine u prostorijama BKC Tuzla s početkom u 17 sati, na kojem će kompanija ''Plava Laguna'' upoznati kandidate sa uslovima i načinom rada.

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ''Plava Laguna'' Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu.

"Plava Laguna d.d već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. Zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.Tražimo i zapošljavamo veliki broj pomoćnih radnika u turizmu: konobara, kuhara, sobarica i spremačica." - navodi se u saopćenju.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo. Svojim sezonskim radnicima ''Plava Laguna'' obezbjeđuje smještaj. Osigurna su tri obroka, dodatna stimulacija za rad od 70 eura mjesečno za juni i juli, kao i proporcionalni dio božićnice za sve radnike koji su radili duže od dva mjeseca. Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava laguna organizuje sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u Tuzli koji će se održati u četvrtak 19.4.2018. godine u prostorijama BKC Tuzla (Plava sala) s početkom u 17 sati, gdje će svi prisutni imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ''Plava laguna''. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

Putem slijedećeg linka možete pristupiti prijavnom obrascu.

Popunjene prijavne obrasce slati na mail [email protected].