{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Sajam zapošljavanja u prvih pet dana posjetilo 100.000 ljudi

15.10.2012. u 13:00
8
20
Sajam zapošljavanja u prvih pet dana posjetilo 100.000 ljudi
8
Sajam zapošljavanja u prvih pet dana posjetilo 100.000 ljudi
Najveći regionalni sajam zapošljavanja i edukacije koji se održava u virtualnom prostoru na adresi DanKarijera.com predstavlja 40 izlagača, među kojima su 30 kompanija iz regije sa 125 otvorenih radnih mjesta te 10 edukativnih ustanova koje predstavljaju 55 programa obrazovanja.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Sajam je u prvih pet dana posjetilo preko 100.000 osoba iz cijele regije, a za sve koji traže posao ili edukaciju u BiH, Srbiji ili Hrvatskoj sajam je otvoren do 17. oktobra.

Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa kompanijama i edukativnim ustanovama te informišu o ponudi radnih mjesta i edukaciji i to iz udobnosti svog doma ili kancelarije. Sa izlagačima su mogli razgovarati direktno putem chata. Organizatori su osim toga ponudili i dodatni sadržaj te svi posjetioci mogu učestvovati u istraživanjima i osvojiti vrijedne nagrade. O pravilima nagradne igre zainteresirani se mogu informisati na Facebook fan pageu Posao.ba.


Sajam po treći put ove godine organiziraju portal Posao.ba u saradnji sa najjačim internetskim portalima za zapošljavanje u Hrvatskoj (MojPosao.net) i Srbiji (Infostud.com). Partneri sajma za Bosnu i Hercegovinu su Njemačka organizacija GIZ i projekat PrilikaPlus. Ovaj regionalni događaj privlači stotine hiljada posjetilaca kao i veliku pažnju medija. Prošlogodišnji sajam zabilježio je preko 170.000 posjeta za vrijeme trajanja, ne samo iz regije već i iz 89 drugih zemalja, a pratila ga je medijska kampanja u vrijednosti od 250.000 eura. Ovo je najveći medijski događaj u regiji koji među ostalima kao generalni medijski pokrovitelji prate Nova TV, Dnevnik.hr, Radio-Televizija Srbije, TV 1, Klix.ba, Business Magazin i RSG radio.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: