|

Sajam zapošljavanja prilika za novi posao

Sajam zapošljavanja prilika za novi posao
84
Klix.ba
19.12.2014. u 13:02
29
komentara
84

dijeljenja
Sajam zapošljavanja prilika za novi posao
U PAN Winter Pubu na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu postavljen je promotivni štand JU Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo, koji je namijenjen kako nezaposlenim osobama, tako i poslodavcima.
Na ovom štandu se nazaposlene osobe svaki dan mogu informisati o brojnim aktivnostima koje sprovodi JU Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo, dok se poslodavci mogu prijaviti za učešće na predstojećem Sajmu zapošljavanja.

Javna ustanova Služba za zapošljavanje KS i ove godine organizira Sajam zapošljavanja, koji ima za cilj povezati one koji nude posao sa onima koji traže zaposlenje.

Ovogodišnji Sajam zapošljavanja bit će održan na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu – Trg oslobođenja – Alija Izetbegović u Sarajevu, u utorak 23. decembra od 10 do 16 sati.

Na Sajmu će učestvovati predstavnici preko 40 firmi koje imaju potrebu za upošljavanjem radnika, a koje će na svojim štandovima primati biografije potencijalnih kandidata, koje će svi zainteresirani moći popuniti na samom Sajmu.

Pozivaju se svi oni koji traže posao da iskoriste ovu priliku, posjete Sajam i stupe u kontakt sa svojim potencijalnim poslodavcima.
Prijavi grešku


Komentari (29)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...