{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Poziv za učešće u Programu "Zajedno u obnovi": Posao za 2.000 osoba

F
18.6.2014. u 13:29
54
28
Poziv za učešće u Programu "Zajedno u obnovi": Posao za 2.000 osoba
54
Poziv za učešće u Programu "Zajedno u obnovi": Posao za 2.000 osoba
Federalni zavod za zapošljavanje (FZZZ) danas je na svojoj internet stranici (www.fzzz.ba) objavio Javni poziv za učešće u Programu javnih radova "Zajedno u obnovi“.
Program se realizuje s ciljem zapošljavanja/radnog angažovanja najmanje 2.000 osoba s evidencije nezaposlenih priotitetno s područja Federacije BiH ugroženih prirodnom nesrećom - poplavama i klizištima na poslovima otklanjanja i ublažavanja štetnih djelovanja i posljedica prirodnih nesreća. Također, cilj je društveno korisnim radom omogućiti privremeni radni angažman nezaposlenih osoba i ublažavanje socijalno-ekonomskih i drugih posljedica prouzrokovanih prirodnom nesrećom, saopćeno je iz FZZZ.

Korisnici Programa su poslodavci registrovani u Federaciji BiH, i to: javna preduzeća, jedinice lokalne samouprave, federalne i kantonalne institucije/ustanove, poslovni subjekti i nevladine organizacije koje sarađuju sa pomenutim institucijama na poslovima otklanjanja i ublažavanja štetnih djelovanja i posljedica prirodnih nesreća.

Elektronska prijava za učešće u Programu dostupna je zainteresiranim poslodavcima na internet stranici Zavoda u meniju Vijesti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: