Posao
18

Promo / Posao u BiH po njemačkim standardima: Posao.ba vrši odabir kandidata za Teleperformance

Govorite tečno njemački jezik? Tražite stabilan posao u internacionalnoj firmi? Volite interakciju sa ljudima? Teleperformance vam pruža priliku da se pridružite njihovom uspješnom timu u Sarajevu!

Osnovana u Parizu prije 40 godina, kompanija Teleperformance danas ima preko 217.000 zaposlenika u 74 države, te je prepoznata kao apsolutni svjetski lider u svojoj industriji. Njihovi uposlenici u svrhu podrške povezuju najveće i najrespektabilnije brendove na svijetu sa njihovim kupcima, jer se vode sloganom da je svaka interakcija bitna.

Ekspert u pružanju usluga podrške klijentima za renomirane svjetske firme, Teleperformance zvanično otvara ured u Sarajevu, te do kraja tekuće godine zapošljava preko 80 uposlenika. Važno je spomenuti da će prvi uposlenici dobiti obuku od strane iskusnih trenera iz Njemačke gdje je projekat već aktivan, a ured u Sarajevu će biti vođen od strane njemačkog menadžmenta.

Ko su idealni kandidati za Teleperformance?

Osobe sa znanjem njemačkog jezika koji žele započeti karijeru kao Operater za podršku korisnicima i razviti se u Supervizora, Menadžera kvaliteta ili Trenera. Otvoreno je više pozicija i to: IT Support, Supervisor, Operater za podršku korisnicima, treneri Operatera za podršku korisnicima.

Što nudi Teleperformance i zbog čega su drugačiji od ostalih?

Izvrsni uslovi rada, njemački standardi poslovanja, privlačna plata i puno radno vrijeme, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac u zemljama u kojima posluje, dok je u mnogima dobio i priznanje najboljeg poslodavca. Teleperformance se u svakoj zemlji pozicionira kao drugačiji od drugih poslodavaca, a evo i zašto: -Prema njemačkim standardima poslovanja nudi odlično okruženje i mjesto rada -Poslovni prostor je potpuno nov, te se nalazi u poslovnom centru na Dolac Malti, uz dobar pristup javnom prijevozu, ali i dovoljno parkirališta oko zgrade rezerviran za uposlene Teleperformance

  • Konkurentna i atraktivna plata uz jasno definiran bonusni sistem
  • Regulirano radno vrijeme, 40 sati sedmično (5 radnih dana i 2 slobodna)
  • Isključivo „inbound“ projekti, tj. podrška prema klijentima i korisnicima
  • Prvi klijent Telepreformance-a u Sarajevu je jedan od vodećih e-commerce kompanija u svijetu
  • Nema prodaje i nema odlaznih poziva
  • Jasno postavljeni karijerni plan i mogućnosti za lični i profesionalni rast
  • Onboarding trening od strane Trenera iz Njemačke
  • Ugovor se potpisuje na godinu dana, nakon čega se otvara prilika za rad na neodređeno

Više o pozicijama kao i prijave na oglas pronađite na ovom linku.

Za sve dodatne informacije javite se ljubaznom osoblju kompanije Kolektiv - Posao.ba službenom partneru za zapošljavanje Teleperformance u Bosni i Hercegovini na sljedeće kontakt informacije

E-mail: [email protected] Telefonska linija: 033 586 317 WhatsApp / Viber: 062 265 509