{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pošaljite kreativne fotografije svog zdravog radnog mjesta

S
30.8.2010. u 12:06
0
0
Pošaljite kreativne fotografije svog zdravog radnog mjesta
0
Ovogodišnje obilježavanje Svjetskog dana srca prilika je da se okrenemo zdravijem radnom okruženju, a Udruženje Partnerstvo za javno zdravlje i Zavod za javno zdravstvo FBiH pozivaju sve firme da se uključe u kampanju "Ja radim za svoje srce!".
Svjesni da se zdravim navikama zaposlenika može uštedjeti, te da zdrava radna snaga na različite načine doprinosi radu i poslu, pružili su priliku svim zainteresovanim da se uključe u akciju.

Pošaljite fotografije koje prikazuju kako ste vi na radnom mjestu promijenili (ili biste promijenili) svoje ponašanje, s ciljem da pozitivno utječete na svoje i zdravlje vaših kolega. Kako ste podstakli fizičku aktivnost, zdravu ishranu i/ili oslobodili svoj radni prostor od duhanskog dima? Podijelite svoje kreativne ideje sa zaposlenicima u drugim kompanijama i podstaknite i druge da učine svoju zajednicu zdravijom.

Slanjem svojih fotografija učestvujete u nagradnoj igri u okviru ove kampanje. Fotografije će biti objavljene na Facebook stranici portala Posao.ba, gdje će se i ocjenjivati kreativnost vaših ideja. Rok za slanje fotografija je 24. septembar, a autori tri najbolje ocijenjene fotografije 26. septembra 2010. na Svjetski dan srca bit će nagrađeni spravama za vježbanje – steperima.

Fotografije možete poslati putem e-maila na adresu [email protected] ili na [email protected].

Na web-stranici Udruženja Partnerstvo za javno zdravlje (pjz-pph.ba) možete pronaći ideje kako uvesti pozitivne prakse za stvaranje zdravog radnog okruženja.

Generalni medijski pokrovitelj ove kampanje je portal Posao.ba, a medijski pokrovitelj Sarajevo-x.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: