{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osvoji stipendiju od 11.400 eura za upis na ugledni američki koledž RIT/ACMT

3.6.2013. u 08:00
2
Osvoji stipendiju od 11.400 eura za upis na ugledni američki koledž RIT/ACMT
2
Osvoji stipendiju od 11.400 eura za upis na ugledni američki koledž RIT/ACMT
Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je konkurs za dodjelu četiri stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).
Stipendije se odobravaju za sve četiri akademske godine, a pokrivaju 50% troškova školarine: jedna stipendija od 11.400 eura za upis na preddiplomski stručni studij Međunarodno poslovanje (Zagreb), jedna stipendija u iznosu od 11.400 eura za upis na preddiplomski stručni studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), te dvije stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na preddiplomski stručni studij Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Rok za prijavu je 14. juni.

Na konkurs se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Prijave na konkurs primaju se najkasnije do petka, 14. juna 2013., a za prijavu je potrebno popuniti Obrazac za prijavu.

Ispiti će se održati u Sarajevu i Mostaru.

Svi prijavljeni kandidati pristupit će ispitu iz matematike i engleskog jezika te intervjuu. Ispiti i intervjui održavat će se u nedjelju 16. juna u Sarajevu te u ponedjeljak, 17. juna u Mostaru (detaljne informacije o ispitu dobit ćete tijekom procesa prijave). Četiri kandidata koji na konkursu, koji se održava na osam lokacija, postignu najbolje rezultate ostvarit će pravo na stipendije.Više o Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju

Sva predavanja su na engleskom jeziku, a nastavni plan i program usklađeni su sa standardima jednog od vodećih američkih univerziteta RIT.

Podružnica uglednog američkog univerziteta Rochester Institute of TechnologyAmerička visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) osnovana je 1997., kao podružnica jednog od najuglednijih privatnih univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama, Rochester Institute of Technology (Rochester, New York), te kao prva privatna visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj.

Međunarodno priznata američka diploma uglednog univerziteta Rochester Institute of Technology
RIT/ACMT studentima dodjeljuje dvije diplome, američku diplomu od Rochester Institute of Technology i hrvatsku od Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. S međunarodno priznatom američkom diplomom RIT-a diplomanti imaju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem svijeta.

Visoki standardi obrazovanjaProgrami i nastavni planovi visoke škole u potpunosti su usklađeni s visokim standardima obrazovanja američkog univerziteta Rochester Institute of Technology. Nastava se izvodi na engleskom jeziku, po savremenim američkim programima, a mnogi predavači američki su profesori s iskustvom života i rada u SAD-u. Kvalitetu studija potvrđuju brojne međunarodne akreditacije.

Visok postotak zapošljavanjaKroz program razvoja karijere i stručnu praksu u tvrtkama, RIT/ACMT već od prve godine studija studente priprema za uspješan izlazak na tržište rada te na izazove i uvjete koji ih očekuju u stvarnom poslovnom svijetu. Rezultat tih nastojanja su statistike koje govore kako otprilike 80% diplomanata RIT/ACMT-a pronađe posao u prva tri mjeseca po završetku studija.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: [email protected] - tel: +385(0)1 643 9100 / +385(0)20 433 000 ili posjetite link Stipendija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: