{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Odlična prilika za nezaposlene: Qatar Airways opet u Sarajevu traži osoblje

3.8.2014. u 09:14
755
83
Odlična prilika za nezaposlene: Qatar Airways opet u Sarajevu traži osoblje
755
Odlična prilika za nezaposlene: Qatar Airways opet u Sarajevu traži osoblje
Renomirana aviokompanija Quatar Airways ponovo dolazi u BiH u potrazi za kabinskim osobljem.
Za tačno šest dana, odnosno 9. augusta, ova kompanija će u Sarajevu organizirati tzv. Recruitment Event na kojem će svi oni koji su u potrazi za odličnom poslovnom prilikom moći aplicirati na otvorena radna mjesta stjuarda i stjuardesa.

Osobe koje žele aplicirati na poziciju stjuarda ili stjuardese moraju imati najmanje 21 godinu, minimalno srednjoškolsko obrazovanje, moraju tečno govoriti i pisati na engleskom jeziku, biti odličnog zdravstvenog stanja i biti sposobni da dohvate visinu od 212 cm dok stoje na vrhovima prstiju, te biti spremni da se presele u Dohu.

"Večera u Parizu, ručak u New Yorku, doručak u Montrealu, krstarenje oko svijeta u nekim od najmodernijih aviona definitivno nije tipičan uredski posao. Qatar Airways poznat je kao svjetska klasa u avioprijevozu. Svojim klijentima uvijek nudimo najbolje i zato je naše kabinsko osoblje naš ambasador u svijetu. U potrazi smo za kandidatima koji mogu realizirati našu misiju pružanjem izvrsnosti u svemu što radimo", stoji između ostalog u oglasu.

Svi koji su zainteresirani mogu doći 9. augusta u hotel Radon plaza u Sarajevu između 09:00 i 17:00 sati, a sa sobom trebaju donijeti CV, fotokopiju pasoša, fotografiju za pasoš (bez naočala), fotografija cijele figure u formalnoj odjeći (bez naočala), te fotokopiju diplome.

Više informacija potražite ovdje.

Podsjetimo, Qatar Airways je već nekoliko puta dolazio u Sarajevo po novo osoblje. Riječ je o kompaniji koja stalno traži nove uposlenike iz cijelog svijeta jer prolaze kroz veliku ekspanziju.

Katar je jedna je od najbogatijih zemalja svijeta.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: