Lošinj Villas
18

Promo / Jadranka grupa nudi sezonski posao na jednom od najljepših ostrva na Jadranu

Jadranka grupa sa ostrva Lošinja, jedna od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj i dobitnica nagrade "Najbolji hrvatski poslodavac 2015." zapošljava.

"Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i podsticajnom okruženju, pritom ste samostalni i odgovorni, idealno sezonsko zaposlenje nalazi se na ostrvu u sjevernom Jadranu. Riječ je o Jadranka grupi, jednom od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na ostrvima Cres i Lošinj" poručuju iz Jadranka grupe.

U Grupi radi oko 700 stalno zaposlenih, dok za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih doseže i do 1.400 osoba raspoređenih u firme-ćerke: Jadranka hoteli, Jadranka kampovi, Kamp Slatina te Jadranka trgovina.

Jadranka grupa na svim nivoima brine o svojim zaposlenima te im, pored ugovorene naknade za rad (koja podrazumijeva i dodatke na platu za rad nedjeljom, praznicima, za dvokratni rad i ostala prava zagarantovana kolektivnim ugovorom), osigurava smještaj i prehranu bez umanjivanja plate. Troškovi sanitarnog pregleda i prijevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu također se refundiraju.

Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i podsticajnog okruženja, omogućava sticanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore, uključivanje u program nagrađivanja te dalje napredovanje u karijeri. Potencijalno radno mjesto čeka vas u firmi Jadranka hoteli i hotelskom brendu Lošinj Hotels&Villas, pod kojim posluje šest hotela (svi kategorije 4* i 5*) i restorana te vile i apartmani smješteni na najatraktivnijim lokacijama ostrva Lošinj.

Prema Odluci Vlade Republike Hrvatske priliku za rad u Hrvatskoj imaju i državljani zemalja nečlanica EU, pa tako i u lošinjskoj Jadranka grupi, na radnim mjestima kuhara (m/ž), konobara (m/ž), pomoćnih kuhara (m/ž), pomoćnih konobara (m/ž), čistača (m/ž) i sobara (m/ž).

Ukoliko imate državljanstvo neke od zemalja članica EU, možete aplicirati i za druga radna mjesta u segmentu hotelijerstva, kampinga i trgovine (prodavači, pomoćni prodavači, skladišno transportni radnici i druga radna mjesta). Više informacija potražite na ovom linku.