{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Jadranka grupa nudi sezonski posao na jednom od najljepših ostrva na Jadranu

31.1.2018. u 16:32
18
Jadranka grupa nudi sezonski posao na jednom od najljepših ostrva na Jadranu
18
Jadranka grupa nudi sezonski posao na jednom od najljepših ostrva na Jadranu
Jadranka grupa sa ostrva Lošinja, jedna od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj i dobitnica nagrade "Najbolji hrvatski poslodavac 2015." zapošljava.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i podsticajnom okruženju, pritom ste samostalni i odgovorni, idealno sezonsko zaposlenje nalazi se na ostrvu u sjevernom Jadranu. Riječ je o Jadranka grupi, jednom od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na ostrvima Cres i Lošinj" poručuju iz Jadranka grupe.

U Grupi radi oko 700 stalno zaposlenih, dok za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih doseže i do 1.400 osoba raspoređenih u firme-ćerke: Jadranka hoteli, Jadranka kampovi, Kamp Slatina te Jadranka trgovina.

Jadranka grupa na svim nivoima brine o svojim zaposlenima te im, pored ugovorene naknade za rad (koja podrazumijeva i dodatke na platu za rad nedjeljom, praznicima, za dvokratni rad i ostala prava zagarantovana kolektivnim ugovorom), osigurava smještaj i prehranu bez umanjivanja plate. Troškovi sanitarnog pregleda i prijevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu također se refundiraju.

Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i podsticajnog okruženja, omogućava sticanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore, uključivanje u program nagrađivanja te dalje napredovanje u karijeri.
Potencijalno radno mjesto čeka vas u firmi Jadranka hoteli i hotelskom brendu Lošinj Hotels&Villas, pod kojim posluje šest hotela (svi kategorije 4* i 5*) i restorana te vile i apartmani smješteni na najatraktivnijim lokacijama ostrva Lošinj.Prema Odluci Vlade Republike Hrvatske priliku za rad u Hrvatskoj imaju i državljani zemalja nečlanica EU, pa tako i u lošinjskoj Jadranka grupi, na radnim mjestima kuhara (m/ž), konobara (m/ž), pomoćnih kuhara (m/ž), pomoćnih konobara (m/ž), čistača (m/ž) i sobara (m/ž).

Ukoliko imate državljanstvo neke od zemalja članica EU, možete aplicirati i za druga radna mjesta u segmentu hotelijerstva, kampinga i trgovine (prodavači, pomoćni prodavači, skladišno transportni radnici i druga radna mjesta). Više informacija potražite na ovom linku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: