Promo
45

Govorite tečno njemački? Kompanija Teleperformance zapošljava

Teleperformance je kompanija koja povezuje najveće svjetske brendove na svijetu. Njihov zadatak je da pruže podršku korisnicima kako bi ostvarili najbolje rezultate i osigurali kvalitet po kojem su na svjetskom tržištu prepoznatljivi.

Korištenjem digitalnih rješenja i specijaliziranih usluga svoj cilj i ostvaruju, jer se vode sloganom da je svaka interakcija bitna. Ističu se u svojoj industriji naglašavajući važnost odnosa sa klijentima.

Ako govorite tečno njemački jezik i ako ste komunikativna osoba onda je Teleperformance kompanija za Vas.

Šta je to što Teleperformance nudi?

Teleperformance je kompanija koja vjeruje u sposobnost svoga tima, te konstantno radi na poboljšanju komunikacije i odnosa među uposlenicima.

Ohrabruju svoje uposlenike da prezmu inicijativu i da se aktiviraju. Na ovaj način sa lakoćom dolazi se do napredovanja. Zaposlenjem u ovoj kompaniji postajete dio internacionalne porodice gdje ćete se osjećati cijenjeno i nagrađeno za svoj rad.

Inspiracija. Podrška. Razvoj.

Postati član ove porodice znači da ne postoje barijere na karijernom usponu. Bez obzira u kojem pravcu želite da se razvijate, podrška i motivacija su uvijek na dohvat ruke. Svjesni da samo uspješni ljudi stvaraju uspješnu kompaniju, Teleperformance zapošljava sve one koji žele da postanu uspješni.

Kako kažu: "U Teleperformance-u ima mnogo više za Tebe, zato što Te cijenimo!".

Teleperformance nudi izvrsne uslove rada, njemački standard poslovanja, atraktivnu platu, jasno postavljeni karijerni plan, te mogućnost za lični i profesionalni rast.

Kultura sagrađena oko ljudi

Teleperformance 26.02.2019. godine organizuje "Dan otvorenih vrata uz kafu i kolače", gdje će zainteresovani moći vidjeti radno okruženje, ali i imati priliku da razgovaraju kako sa uposlenicima, tako i sa regruterima. Ovaj događaj će se organizovati svako 14 dana. Za više informacija pratite Teleperformance na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Na Facebook stranici četrvtak je rezervisan za Online Job Fair gdje zainteresovani kandidati imaju mogućnost postavljati pitanja jednom od regrutera.

Za dodatna pitanja kontaktirajte [email protected].