|

Govorite tečno njemački? Kompanija Teleperformance zapošljava

Govorite tečno njemački? Kompanija Teleperformance zapošljava
45
Sponzorirani članak
21.2.2019. u 12:26
0
komentara
45

dijeljenja
Govorite tečno njemački? Kompanija Teleperformance zapošljava
Teleperformance je kompanija koja povezuje najveće svjetske brendove na svijetu. Njihov zadatak je da pruže podršku korisnicima kako bi ostvarili najbolje rezultate i osigurali kvalitet po kojem su na svjetskom tržištu prepoznatljivi.
Korištenjem digitalnih rješenja i specijaliziranih usluga svoj cilj i ostvaruju, jer se vode sloganom da je svaka interakcija bitna. Ističu se u svojoj industriji naglašavajući važnost odnosa sa klijentima.

Ako govorite tečno njemački jezik i ako ste komunikativna osoba onda je Teleperformance kompanija za Vas.

Šta je to što Teleperformance nudi?

Teleperformance je kompanija koja vjeruje u sposobnost svoga tima, te konstantno radi na poboljšanju komunikacije i odnosa među uposlenicima.

Ohrabruju svoje uposlenike da prezmu inicijativu i da se aktiviraju. Na ovaj način sa lakoćom dolazi se do napredovanja. Zaposlenjem u ovoj kompaniji postajete dio internacionalne porodice gdje ćete se osjećati cijenjeno i nagrađeno za svoj rad.

Inspiracija. Podrška. Razvoj.

Postati član ove porodice znači da ne postoje barijere na karijernom usponu. Bez obzira u kojem pravcu želite da se razvijate, podrška i motivacija su uvijek na dohvat ruke. Svjesni da samo uspješni ljudi stvaraju uspješnu kompaniju, Teleperformance zapošljava sve one koji žele da postanu uspješni.

Kako kažu: "U Teleperformance-u ima mnogo više za Tebe, zato što Te cijenimo!".

Teleperformance nudi izvrsne uslove rada, njemački standard poslovanja, atraktivnu platu, jasno postavljeni karijerni plan, te mogućnost za lični i profesionalni rast.

Kultura sagrađena oko ljudi

Teleperformance 26.02.2019. godine organizuje "Dan otvorenih vrata uz kafu i kolače", gdje će zainteresovani moći vidjeti radno okruženje, ali i imati priliku da razgovaraju kako sa uposlenicima, tako i sa regruterima. Ovaj događaj će se organizovati svako 14 dana. Za više informacija pratite Teleperformance na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Na Facebook stranici četrvtak je rezervisan za Online Job Fair gdje zainteresovani kandidati imaju mogućnost postavljati pitanja jednom od regrutera.

Za dodatna pitanja kontaktirajte [email protected]
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.