|

Etihad Airways u Banjoj Luci traži kandidate za kabinsko osoblje

Etihad Airways u Banjoj Luci traži kandidate za kabinsko osoblje
11
F
FENA
25.12.2013. u 13:08
32
komentara
11

dijeljenja
Etihad Airways u Banjoj Luci traži kandidate za kabinsko osoblje
Etihad Airways pozvat će 11. januara 2014.godine na razgovor sve izabrane kandidate, koji se prijave na konkurs za kabinsko osoblje.
Ovaj nacionalni avioprijevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), kako je saopćeno, traži ljude s iskustvom i sposobnostima u oblasti ugostiteljstva da se priključe timu kabinskog osoblja te vodeće aviokompanije u svijetu.

Kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways je stacionirano u Abu Dabiju, u UAE, i zapošljava široki spektar profila, uključujući glavne kuvare za dijamantsku prvu klasu, menadžere za hranu i piće za bisernu biznis klasu, i stjuarde, odnosno stjuardese za klase premium i ekonomsku.

Potpredsjednica sektora za goste Aubrey Tiedt kazala je da Etihad Airways traži motivisane pojedince koji su željni da počnu novu i uzbudljivu karijeru u aviokompaniji svjetske klase.

"Kandidati će biti osposobljeni za sve aspekte sigurnosti u kabini, pripremu i pružanje usluge. Oni će razviti nove vještine i raditi s vodećim timom profesionalaca u ovoj privrednoj grani, istovremeno stičući nove prijatelje i upoznajući svijet", rekla je Tiedt.

Ona je naglasila da je odnos kompanija Etihad Airways i Air Serbia otvorio mogućnosti za zapošljavanje na novim tržištima, uključujući i BiH.

"Etihad Airways je već uspješno angažovao izvanredne ljude za svoje kabinsko osoblje iz Srbije, a sada smo u potrazi za budućim zvijezdama i ovdje u Banjoj Luci", navela je Teidt.

Zainteresovanim za posao u kompaniji Etihad Airways savjetuje se da prijavu podnesu online na adresi www.careers.etihadairways.com.

Izabrani kandidati će biti pozvani da dođu na razgovor 11. januara 2014. godine.

Potrebno je da kandidati za ova mjesta u kompaniji Etihad Airways imaju više od 21 godine, da tečno govore engleski jezik, a poznavanje i drugih jezika predstavlja dodatnu prednost.

Tiedt je rekla da će u naredni krug proći samo kandidati s odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim prezentovanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne vještine na izrazito visokom nivou.

Novi kadrovi za kabinsko osoblje će proći program obuke od sedam sedmica, koji se obavlja u savremenom centru za obuku kompanije Etihad Airways, Service Training Academy u Abu Dabiju.

Smješteni su u Abu Dabiju i uživaju veliki broj povlastica za putovanja i smještaj.
Prijavi grešku


Komentari (32)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...