{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Energopetrol i Holdina na Forumu zapošljavanja "Youth to Business"

12.5.2014. u 13:41
52
Energopetrol i Holdina na Forumu zapošljavanja "Youth to Business"
52
Energopetrol i Holdina, kompanije koje se bave trgovinom nafte i naftnih derivata predstavili su se na Forumu zapošljavanja "Youth to Business" u organizaciji AIESEC BiH.
"Youth to Business" je održan u Sarajevu, 10. maja 2014 godine, a studenti koji su se uključili u rad Foruma su imali priliku da se upoznaju sa praksama iz najsupješnijih internacionalnih i bh. kompanija koje posluju na domaćem tržištu.

Tokom svog učešća, Energopetrol i Holdina, kao članice MOL grupe, su učesnicima predstavili programe edukacije i zapošljavanja GROWWW i FRESHHH, mogućnosti koje ovi programi pružaju, te kroz interaktivnu radionicu vještine i kompetencije koje povećavaju konkurentnost kandidata na tržištu rada.

"Veoma smo ponosni što i ove godine učestvujemo kao sponzor partner Foruma 'Youth to Business'. Energopetrol i Holdina su kompanije koje prepoznaju vrijednost ljudskog kapitala kao i važnost ulaganja u razvoj kompetencija sadašnjih i budućih kadrova. Nama je ovo prilika da predstavimo Energopetrol i Holdinu i mogućnosti koje pružamo, ali i da upoznamo sa mladim, obrazovanim i kompetentnim ljudima od kojih će neki u našim kompanijama prepoznati kvalitetno mjesto za razvoj karijere", izjavila je Vesna Penava, direktorica Službe upravljanja ljudskim resursima, razvoja organizacije i upravljanja procesima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: