Promo
112

Dubrovački Vrtovi Sunca nude posao, atraktivna primanja, dva obroka i smještaj

Ne propustite priliku za rad u Dubrovniku u Dubrovačkim Vrtovima Sunca, luksuznom resortu s pet zvjezdica i članom prestižne grupacije The Leading Hotels of the World, koji od otvaranja njeguje status poželjnog poslodavca u regiji.

Ključan pokazatelj izvrsnosti i kvalitete rada su zadovoljni zaposlenici te visoki postotak sezonskih zaposlenika koji se svake godine vraćaju u Dubrovačke Vrtove Sunca. Uz atraktivna primanja zaposlenika i stimulativno radno okruženje, u 2019. godini sezonskim zaposlenicima iz Bosne i Hercegovine u potpunosti je osiguran adekvatan smještaj te topli obroci na radnom mjestu.

Inozemnim zaposlenicima koji ispunjavaju sve uvjete za zapošljavanje Dubrovački Vrtovi Sunca osiguravaju i snose troškove izdavanja radne dozvole dok je Odjel za Ljudske potencijale u svakom trenutku dostupan za upite vezane za proces zapošljavanja.

Također, svojim zaposlenicima omogućavaju jedan slobodan dan za odmor preko radnog tjedna, kao i pravo na popust na određene usluge unutar resorta. Redovito se organizira niz internih treninga, a sve s ciljem što boljeg osposobljavanja za rad u resortu s 5 zvjezdica. Razvijeni sustav nagrađivanja i subvencioniranja najboljih zaposlenika na mjesečnoj i godišnjoj razini kao i redovita druženja za zaposlenike izvrsna su prilika za povezivanje timova unutar resorta kao i za doprinos zajednici putem brojnih humanitarnih akcija unutar kojih kompanija djeluje.

Otvorena su radna mjesta na sljedećim pozicijama: u odjelu domaćinstva na poziciji sobar/ica i čistač/ica; u odjelu F&B-a na poziciji konobar/ica; u odjelu kuhinje na poziciji kuhar/ica; u odjelu praonice na poziciji djelatnik/ca u praonici; u odjelu sporta i rekreacije na poziciji djelatnik na bazenu i plaži te u odjelu recepcije na poziciji recepcionar/ka i vratar/nosač prtljage. Predviđeno zapošljavanje započinje u travnju 2019. godine, uz sklapanje ugovora o radu na minimalno 6 mjeseci. Predstavite se u najboljem mogućem svjetlu i postanite dio uspješnog tima Dubrovačkih Vrtova Sunca!

Gdje se prijaviti?

Ukoliko tražite izazovan posao, stjecanje iskustva u nagrađivanom resortu i mogućnost napredovanja Dubrovački Vrtovi Sunca pozivaju Vas da pošaljite prijavu koja se sastoji od životopisa na bosanskom/hrvatskom/srpskom jeziku na e-mail [email protected]. Dubrovački Vrtovi Sunca pozivaju sve zainteresirane osobe i da se odazovu razgovoru za posao u jednom od gradova: 14.01. Široki Brijeg, 10 sati (Služba za zapošljavanje Š.Brijeg) 14.01. Mostar, 13 sati (Služba za zapošljavanje Mostar) 15.01. Banja Luka, 11 sati (Hotel Bosna) 16.01. Tuzla, 11 sati (Hotel Mellain) 17.01. Sarajevo, 8 sati (Hotel Europa) Za više informacija posjetite web stranicu ili nazovite broj telefona 0038520361681.