Testne vožnje
0

Porsche BH podržava konferenciju Microsoft NetWork 8

Klix.ba
Porsche Sarajevo, ovlašteni trgovac za prodaju VW vozila putničkog i privrednog programa, Audi, Seat i Škodu po treći put podržava MS NetWork konferenciju u okviru koje će predstaviti nove modele i ulogu IT-a u brojnim inovacijama u automobilskoj industriji.

Učesnicima konferencije su ponuđene testne vožnje aktuelnih modela pod sloganom "Driven by the future". U duhu slogana Porsche Sarajevo je ove godine proširio paletu modela i učesnici pored Volkswagenovih modela e-Golf, T-Roc i Arteon mogu testirati i Audi modele Q2 i Q5.

Slogan "Driven by the future" odražava intenciju brandova Audi i Volkswagen da svojim kupcima pruže vrhunski ugođaj u vozilu, a da istovremeno sa mogućnostima koje pružaju mnogobrojni asistenti u vožnji istu učine lakšom.

MS NetWork 8 konferencija je i prilika da se potencijalni kupci direktno na licu mjesta upoznaju sa mogućnostima najnovijih modela te su za ovu priliku svim učesnicima omogućene testne vožnje sa prodavačima i produkt trenerima koji će ih u samom vozilu upoznati sa tehničkim i tehnološkim novitetima.