PROMO
216

Pops Caffe & Food danas otvara deseti restoran u Sarajevo City Centru

Svi posjetitelji centra moći će preuzeti na glavnom ulazu kupone kojima Pops restoran svoje goste časti popustom na cijeli meni naredna 2 dana.

Restoran će biti smješten na 3. spratu Sarajevo City centra i nudit će široku ponudu premium burgera, salata, palačinaka, vafli i drugih posebno pripremljenih jela.

"Smatramo da će drugi po redu restoran Pop's & Caffe Food-a u Sarajevu upotpuniti ponudu hrane i pića u SCC centru, kako za naše stalne goste tako i za sve one koji do sada nisu probali našu svježe pripremljenu hranu. Vjerujemo da će se mnogim posjetiteljima centra svidjeti naša ponuda i da ćemo, kao i do sada, zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Omiljeni smo restoran kada mališani biraju, a za njih smo pripremili nove ponude u Kids menijima. Kontinuirano i naporno radimo da zadovoljimo postavljene visoke kriterije u izboru i kvaliteti hrane, higijeni i pristupačnoj cijeni, a rezultati su više nego očekivani. Ponosni smo na činjenicu da smo baš u Sarajevo City Centru otvorili deseti, jubilarni restoran u Bosni i Hercegovini. Zato naše goste u naredna 2 dana častimo sa 10% popusta na cijeli meni", ističu iz menadžmenta kompanije.

Pop's & Caffe restoran je prije 2 sedmice otvoren i u Tuzli, u Omega shopping centru – Tuzlanka.

Firma Kepler 22b d.o.o. je pored Pop's & Caffe Food restorana u Sarajevu otvorila dva nova objekta, dva nova brenda. Prvi je Kepler coffee, u Dalmatinskoj ulici, koji vam nudi posebno birane blendove espresso kafa, tople i hladne kafe i napitke, kao I veliku ponudom koktela i smutija. Drugi je 'Cheese Wheel Pasta' u Šenoinoj 6, poseban restoran za italijanske paste po vašem izboru, koja se pažljivo pripremaju na velikom kolutu Grana Padano sira od 40kg i služi u posebno dizajniranim pakovanjima za ponijeti.

Da bi pratili novosti iz "Pops"-a, "Kepler caffe"-a i "Cheese wheel"-a pratite ih na web stranicama www.pops.ba, www.cheesewheel.ba, ili ih zapratite na instagram stranicama @pops.ba, @cheesewheel, @kepler.coffee.