|

Ponovo otvorena banjalučka "Boska"

Ponovo otvorena banjalučka "Boska"
0
F
FENA
11.11.2010. u 14:27
0
komentara
0

dijeljenja
Ponovo otvorena banjalučka "Boska"
Banjalučka Robna kuća “Boska” danas je ponovo otvorena, nakon višemjesečnog renoviranja i problema koji su pratili to preduzeće u proteklom periodu.
Obnavljanje ove robne kuće predstavlja zajednički poslovni poduhvat konzorcija srbijanskih kompanija “Zekstra” i “Delta”, koji su kupili “Bosku”.

Dragan Đurić, vlasnik “Zekstre”, kazao je da je posao dobilo oko 150 radnika u ovom objektu u kojem je po principu zakupa otvoreno 27 radnji poznatih svjetskih marki.

U rekonstrukciju Robne kuće, svojevrsnog simbola Banje Luke, uložena su tri miliona eura, a najavljena su i nova ulaganja, posebno u uređenje vanjskog dijela “Boske” i drugog.

Adaptacija “Boske” trajala je od maja ove godine, a današnjem svečanom otvaranju prisustvovali su i vlasnik “Delte” Miroslav Mišković, te, između ostalih, premijer RS-a Milorad Dodik koji je ocijenio da je ovo otvaranje značajno imajući u vidu da Banja Luka dobija moderno uređeni tržni centar.

Ukazao je i da “riješeno pitanje radnika koji su ranije bili zaposleni u ovom objektu, od kojih je jedan broj ostao da radi”.

Ovo je, kaže, jedina moguća varijanta za Robnu kuću, imajući u vidu probleme koje je imala u proteklom periodu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.