biznis
7

Pokloni za klijentice Intesa Sanpaolo banke povodom 8. marta

Intesa Sanpaolo Banka BiH i ove godine obradovala je vjerne klijentice darivanjem simboličnih poklona povodom Međunarodnog praznika 8. marta.

Klijenticama u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i Banjoj Luci je podijeljeno cvijeće i prigodni bedževi, zajedno sa porukom "Drage dame svaki dan ste posebne, danas vam samo na tome čestitamo".

Na ovaj način, Intesa Sanpaolo Banka je željela istaći koliko cijeni povjerenje koje joj ukazuju klijentice, kroz svakodnevno korištenje bankarskih proizvoda i usluga. U pripremi je i nova proljetna kampanja kredita Intesa Sanpaolo Banke s kojom će bh. tržištu ponuditi različite vrste kredita uz nove još povoljnije uslove, konkurentne kamatne stope i prihvatljive rokove otplate, te tako potvrditi njen novi korporativni slogan "Svijet mogućeg".

U ponudi ove Banke su svakako i drugi proizvodi i usluge za stanovništvo i pravna lica, kao što su usluga mobilnog bankarstva m-Intesa, elektronskog bankarstva ISP ELBA te platne kartice Banke: MasterCard, Inspire Visa, American Express i dr.