{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


PKKS: Za privrednike u januaru pet stručnih seminara

F
3.1.2008. u 10:22
0
0
PKKS: Za privrednike u januaru pet stručnih seminara
0
PKKS: Za privrednike u januaru pet stručnih seminara
Privredna komora Kantona Sarajevo (PKKS) tokom ovoga mjeseca organizirat će za domaće privrednike pet stručnih seminara kako bi kontinuirano nastavila njihovo upoznavanje o normama koje predviđa Evropska unija.
Prvi seminar “Pisanje prijedloga projekata” bit će održan 14. i 15. januara u saradnji sa Asocijacijom za unaprijeđenje informacijskih nauka “Infohouse” Sarajevo.

Naredni seminar “Značaj menadžmenta ljudskih potencijala” bit će održan 17. januara, a cilj seminara je da se privrednicima ukaže na rastući značaj ljudskog kapitala kao najznačajnijeg kapitala 21. stoljeća

Treća edukacija nosi naziv „Poslovna korespodencija na engleskom jeziku" i namijenjena je menadžerima, vlasnicima firmi, marketing odjelima, zaposlenicima koji komuniciraju sa stranim partnerima, poslovnim sekretaricama i svim poslovnim ljudima koji se u djelokrugu svojih poslova služe engleskim jezikom.

Četvrti seminar je „Upravljanje troškovima – rezanje troškova“ i on će biti održan 28. i 29. januara, a peti je „Medijska strategija i odnosi sa medijima“. Ova edukacija je namijenjena menadžmentu i zaposlenicima kompanija odgovornim za komuniciranje sa javnošću i protok informacija i počet će 31. januara, a završiti 1. februara.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: