{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


PKKS: Predstavljen program edukacije za 2008.

F
27.2.2008. u 13:10
0
0
PKKS: Predstavljen program edukacije za 2008.
0
PKKS: Predstavljen program edukacije za 2008.
Privredna komora Kantona Sarajevo (PKKS) u ovoj godini će za domaće privrednike upriličiti 97 seminara i kurseva, a 82 edukacije bit će posvećene novim temama koje nisu obrađivane prethodnih godina.
Ovo je istaknuo danas u Sarajevu predsjednik PKKS Kemal Grebo tokom prezentacije Programa edukacije za 2008. koji je pripremio Centar za edukaciju kadrova PKKS.

On je rekao da je edukacija planirana s 18 partnera i 60 predavača iz BiH, Austrije, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Amerike te istakao da je od početka nove godine do danas već upriličeno oko 10-ak edukacija.

Odvojeno od toga, prema Grebinim riječima, u saradnji s Institutom za edukaciju ECOS, koji djeluje pri Vanjskotrgovinskoj komori BiH, u ovoj godini će biti realizirane i edukacije za špeditere, menadžere, vozače i edukacije iz informatike.

Direktor Centra za edukaciju kadrova PKKS Faruk Podrug kazao je da će ovogodišnje edukacije, između ostaloga, biti posvećene upravljanju troškovima u kompanijama, komunikacijskim i prodajnim vještinama uposlenika, upravljanju troškovima i ljudskim resursima u kompanijama i drugim organizacijama, poslovnom prezentiranju, izradi brošura, međunarodnom menadžmentu, marketingu, te psihologiji prodaje i prodajnim vještinama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: