PROMO
6

Pivara Tuzla nagradila kupce, izvučen i dobitnik automobila Audi A3

A. K.
Foto: A. K./Klix.ba
(Foto: A. K./Klix.ba)
Pivara Tuzla nagradila je svoje kupce koji su u protekla tri mjeseca učestvovali u nagradnoj igri. U završnici nagradne igre pod geslom "Popiješ i dobiješ" izvučen je i dobitnik automobila Audi A3.

Svi oni koji su od 6. juna ove godine pronašli kod s unutrašnje strane čepa staklenih boca ili zatvarača limenke Tuzlanskog pilsnera, a potom ga poslali SMS porukom, učestvovali su u nagradnoj igri čiji je fond iznosio okvirno 100.000 KM.

"Želim se zahvaliti svim našim vjernim kupcima i potrošačima koji su u ovoj godini nastavili tradiciju praćenja Pivare Tuzla. Dobitnike koji su osvojili nagrade ćemo obavijestiti o tome, a onima koji nisu izvučeni sada, želimo više sreće idući put. Na ovome nećemo stati, jer ćemo i u narednom periodu organizirati ovakve i slične nagradne igre te se potruditi da sljedeći put imamo veći fond nagrada kako bismo obradovali što veći broj dobitnika", rekao je direktor Pivare Tuzla Fahrudin Salihović.

Pored automobila Audi A3 izvučeni su i dobitnici laptopa, play stationa, hoverboarda, tableta, televizora, dva mobilna telefona, smart watcha, velikog brendiranog suncobrana, bicikla i 20 poklon paketa Tuzlanske pivare.

U jučer završenoj nagradnoj igri učestvovao je rekordan broj kupaca proizvoda Tuzlanske pivare, odnosno njih 22.000, a poslali su skoro 400.000 SMS poruka.

Nagradna igra "Popiješ i dobiješ" realizirana je u okviru obilježavanja 135 godina uspješnog postojanja i rada Tuzlanske pivare. Do Nove godine bit će organizirana još jedna nagradna igra koja će biti u znaku zimskog skijanja.