Za uspješno poslovanje
440

Pino Nature Sarajevo dobitnik zlatnog certifikata "Global Quality Award"

E. Sk.
Foto: H. M./Klix.ba
Foto: H. M./Klix.ba
Među hotelima u Sarajevu koji značajno doprinose razvoju kongresnog turizma i svojim gostima nudi brojne sadržaje jeste i Pino Nature Hotel.

Upravo za ovaj hotel koji je smješten na obroncima omiljenog sarajevskog izletišta Trebevića stiglo je još jedno vrijedno priznanje. Riječ je o Specijalnom priznanju za uspješno poslovanje i rukovođenje firmom dugi niz godina, te Specijalnom priznanju da je Pino Nature postao povjerljiv partner na tržištu po analizi i istraživanju našeg tržišta.

Pino Hotel je po metodologiji međunarodne kompanije Global Quality Standards LTD dobitnik priznanja "Global Quality Award".

Riječ je o priznanju koje se dodjeljuje firmama i kompanijama koje su svojim pristupom poslovanju zadobile povjerenje svih interesnih skupina, prvenstveno kupaca i klijenata.

"Parametri na osnovu kojih smo ostvarili pravo na priznanje 'povjerljiv partner' su godine postojanja na tržištu, a sigurni smo da sve ovo prate i kvalitetne usluge, što je svakako jedan od parametara za dodjelu priznanja. Iskreno se nadamo da ćemo nastaviti sa uspješnim poslovanjem, jer samo rijetki se mogu pohvaliti kontinuitetom stabilnog poslovanja i kao takvi zaslužuju da budu prepoznati i priznati kao važan faktor u ekonomiji jedne zemlje", poručila je Aida Terzić, direktorica hotela Pino Nature.