biznis
0

Pika Kartica dopunjava svoj program sa novim partnerom - HT Eronet

Klix.ba
U Mepas Mallu u Mostaru danas je upriličena konferencija za medije povodom novog partnerstva koje je Pika Kartica sklopila sa jednim od vodećih mobilnih operatera u Bosni i Hercegovovini, HT Eronetom.

Predstavnicima medija su se ovim putem obratili Član Uprave HT Eroneta Tomislav Ruk i direktor Super Kartice d.o.o. Sarajevo Boris Barić, te predstavili novo partnerstvo koje će kupcima donijeti nove pogodnosti. Ovo je prilika da se korisnicima Pika Kartice pored benefita ostalih partnera, ponude i dodatni benefiti uz lakše sakupljanje bodova i dodatno nagrađivanje.

"U ovo partnerstvo istinski vjerujemo i nadamo se da ćemo, i na ovaj način, ostvariti još bolji kontakt s našim korisnicima i dodatno im pokazati da nam je njihovo zadovoljstvo na prvom mjestu. Samo zadovoljan korisnik je i lojalan korisnik, a HT Eronet svim svojim novim poslovnim potezima i partnerstvima upravo nastoji podići svoju uslugu na višu razinu i samim time opravdati povjerenje svojih korisnika", rekao je Tomislav Ruk.

Pika Kartica uključuje nove partnere u svoj program lojalnosti kako bi poboljšala i ojačala svoju mrežu i korisnicima pružila kvalitetnije i obuhvatila različite segmente usluga. HT Eronet je prepoznat kao partner koji će u ovaj program donijeti osvježenje paketom usluga kojima učestvuje u ovom programu. Tačnije, svaki korisnik koji izvrši nadoplatu svog !hej pre-paid broja za 1KM dobiće 1 bod na svojoj Pika Kartici. Prag za dodjelu bonusa iznosi 30 KM u toku obračunskog perioda, a bonus će biti dodijeljen korisniku direktnom nadoplatom na !hej pre-paid račun. U narednom periodu korisnike očekuju nove pogodnosti za kupovinu !hej start paketa i !hej Box-a u Konzumovim prodavnicama.

HT Eronet je jedan od tri nacionalna mobilna operatera koji pruža širok spektar usluga, koje su namijenjene kako privatnim tako i svim poslovnim korisnicima, koji žele osavremeniti, poboljšati i unaprijediti svoje poslovanje. Stalnim tehnološkim razvojem, ulaganjem u infrastrukturu, resurse i stručne kadrove, kao i korištenjem suvremene tehnologije HT Eronet omogućuje svojim korisnicima velik izbor telekomunikacijskih usluga, te brzu i kvalitetnu vezu s cijelim svijetom.

"Pika Kartica program lojalnosti je najveći koalicijski loyalty program u Bosni i Hercegovini i u ovom trenutku broji više od 450.000 korisnika. Uz novog partnera iz oblasti telekomunikacija korisnicima želimo ponuditi dodatne usluge i mogućnost sakupljanja bodova i u ovom segmentu. Također, očekujemo dodatno širenje mreže partnera i još više pogodnosti za naše korisnike", istakao je Boris Barić.

Uz Konzum kao najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini te ostale partnere, Sberbanku, Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice, Intersport, Modianu, Beautique i Kompas, novi partner u programu predstavlja dodatnu snagu programa Pika Kartice, jer u konačnici potrošač dobija mogućnost bržeg sakupljanja bodova i prelaska praga nagrađivanja, kao i brojne dodatne pogodnosti i specijalne ponude. Jedan od najvažnijih ciljeva Pika Kartica programa lojalnosti je svakako daljnje širenje mreže poslovnih partnera, u vidu novih usluga i mogućnosti za svoje vjerne korisnike.