biznis
16

Promo / Penny nagradna igra: Kupuj i putuj

Organizator nagradne igre Kupuj i putuj je kompanija Penny plus d.o.o. koja na tržištu Bosne i Hercegovine sa sjedištem u Sarajevu posluje preko 20 godina. Osnovna djelatnost kompanije Penny plus koja pod svojim imenom ima sljedeće prodajne objekte Penny plus, Penny marketi i Toys and Fun je export-import, trgovina na veliko i malo, proizvodnja i pružanje usluga.

Deset poslovnih jedinica kompanije Penny plus d.o.o. podijeljeni su na 4 objekta Penny plus (Velešići, Nedžarići, Blažuj i Vogošća) koji kupcima pružaju sve za dom i izgradnju od temelja do krova, 5 poslovnih jedinice Penny marketa (Alipašino, Velešići, Blažuj, Nedžarići i Vogošća) sa velikom ponudom prehrambene i robe široke potrošnje. U 2017. godini Penny plus je svoju ponudu obogatio otvarajući prodavnicu igračaka i igraonicu Toys and Fun (Velešići) te na ovaj način svoju ponudu asortimana proizvoda i usluga objedini za cijelu porodicu. Za sve kupce koji žive van Sarajeva, Penny plus je pokrenuo svoju online prodavnicu www.pennyshop.ba sa preko 10000 artikala i mogučnošću plaćanja po uzeću, karticom, žiralno ili putem PayPal servisa.

Kupujući u Penny objektima koji obuhvataju Penny plus, Penny markete i prodavnicu igračaka Toys and Fun kupci imaju mogućnost učestvovati u nagradnoj igri i uz malo sreće osvojiti neku od vrijednih nagrada.

Glavna nagrada ove godine je Škoda Fabia, koju slijede putovanja za dvoje na Maldive, Bali, Istanbul, Gardaland i još mnogo vrijednih nagrada. Svi kupci koji do 23.11.2018. godine kupe najmanje 3 ista ili različita artikla sa istaknutom oznakom kupuj i putuj uz minimalnu vrijednost računa 20KM, ili kupovinom jednog označenog artikla minimalne vrijednosti 20KM ostvaruju pravo učešća u nagradnoj igri. Uz malo sreća jedna od ukupno 41 nagrade može biti vaša. Javno izvlačenje sretnih dobitnika biti će održano 24.11.2018. godine.

Više o nagradnoj igri potražite na www.pennyplus.com ili na nekom od Penny prodajnih mjesta. Okušajte svoju sreću jer možda upravo vi provozate novu Fabiju ili posjetite neku od egzotičnih destinacija.