biznis
0

Panasonic Trade Show održan u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Foto: Edin Puzić/Fotoservis
(Foto: Edin Puzić/Fotoservis)
U sarajevskom Hotelu Bristol Panasonic BiH je upriličio proljetni Trade Show, na kojem su predstavljeni novi proizvodi ove kompanije, a prisutni partneri i predstavnici medija su imali priliku da uđu u svijet spektakularne 3D zabave. Trade Show je otvorio direktor Panasonica BiH, Erdin Hastor.

Iz Panasonica su predstavili Viera televizore, digitalne kamere, fotoaparate, DVD rekordere, Blue-ray playere, plazma i LCD televizore, mikrovalne pećnice, bežične telefone, mašine za veš, frižidere...

Cilj Trade Showa je da sudionici bude interaktivniji te da se uz prezentaciju prenese i što više iskustva i praktičnih savjeta koje nije bilo moguće u velikim grupama.

Iz Panasonica tvrde da su lideri na tržištu 3D proizvoda, te da su tu poziciju uspostavili prošle godine sa modelom VT20. Novi Panasonic televizori omogućavaju preuzimanje sadržaja sa interneta, aplikacija iz Panasonicove e-prodavnice, korištenja socijalnih mreža i drugo. Viera connect od ove godine uz Twitter i Facebook aplikaciju.

U Sarajevu je predstavljen i VT30 televizor dijagonale 50 inča na kojem su prisutni mogli isprobati nove 3D naočale i pogledati film Avatar u 3D-u.