{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pametna investicija u Hrvatskoj: Investirajte u svoj apartman na Jadranu i zaradite fiksnu godišnju premiju

Sponzorirani članak
14.5.2015. u 09:00
2
Pametna investicija u Hrvatskoj: Investirajte u svoj apartman na Jadranu i zaradite fiksnu godišnju premiju
2
Adria Exclusive Ltd i FMTG (Falkensteiner Michaeler Tourism Group) predstavljaju apartmane Senia u hrvatskom ljetovalištu Punta Skala pokraj Zadra. Apartmani se kupuju kao čisto vlasništvo te se mogu iznajmljivati prema Vašim željama. Kroz najam se može zaraditi i do 6 posto fiksne godišnje premije.
Projekat Senia rezidencija obuhvata 187 luksuznih apartmana koji se nalaze u Falkensteiner ljetovalištu na poluostrvu Punta Skala. Koncept Premium Living by Falkensteiner® je ključno obilježje za kupce. On omogućava vlasnicima apartmana da koriste infrastrukturu cjelokupnog ljetovališta Punta Skala, uključujući sve pogodnosti na javnim površinama Falkensteiner Hotel & Spa sa pet zvjezdica i Falkensteiner Family Hotel Diadora sa četiri zvjezdice.

Oko 40 posto apartmana je već prodato. Druge ključne prodajne tačke uključuju arhitekturu i dizajn ekološki prihvatljivih apartmana, koncept održivosti u cijelom ljetovalištu Punta Skala, uključujući vlastito postrojenje za preradu vode i potpuno biološko postrojenje za preradu kanalizacije, zajedno sa jedinstvenom lokacijom na poluostrvu na jadranskoj obali Dalmacije.

Senia vlasnici uživaju u cjelokupnom Falkensteiner iskustvu

Rezidencije Senia su nastale kroz viziju FMTG vlasnika Otmara Michaelera i braće Andreasai Ericha Falkensteinera.

Otmar Michaeler, izvršni direktor FMTG ističe:

“Naša 60-godišnja historija, međunarodno uspješna hotelska grupa Falkensteiner Hotels& Residences i koncept Premium Living by Falkensteiner® pokazuju da idemo u korak sa vremenom i da efikasno koristimo našu stručnost u oblasti turizma. Vlasnici se mogu opustiti i odmarati u Acquapura spa toplicama veličine 6.000 m² u Falkensteiner Hotel & Spa, organizovati putovanje privatnom hotelskom motornom jahtom ili posjetiti neki od restorana na poluostrvu. Sve ovo je omogućeno zahvaljujući Premium living by Falkensteiner®. Jasan znak uspjeha naše kompanije je da su naši apartmani sa hotelskom uslugom u Punta Skali dostupni za kupovinu, zajedno sa upisom u zemljišne knjige.”

Nekretnine za odmor sa modelima najma su uspješan koncept

Apartmani Senia pružaju mogućnost najma prema željama kupaca. Kupac može odabrati da li želi koristiti svoj apartman isključivo za sebe, svoju porodicu i prijatelje ili želi iznajmljivati apartman dio vremena tokom godine. Ukoliko se odluči za najam tokom godine, on može sam odabrati koliko tjedana najma želi te u kojem vremenskom periodu će on koristiti svoj apartman. Kroz najam kupac može zaraditi te u isto vrijeme pokriti troškove održavanja i režija. Premium Living by Falkensteiner® usluga je koja će omogućiti kupcima da apsolutno ne vode računa o svom kupljenom apartmanu nego će to za njih napraviti ljubazno osoblje u ljetovalištu Punta Skala.

Pametna investicija

Isključivim investitorima nudimo mogućnost sklapanja ugovora o najmu na 10 godina te garantirane godišnje zarade od 6 posto. Ova mogućnost postoji jedino u ljetovalištu Punta Skala na Jadranu.

Za dodatne informacije kontaktirajte ekskluzivnog partnera za prodaju za Bosnu i Hercegovinu - Adria Exclusive Ltd. Pronađite više informacija na sljedećem linku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: