Posao s nekretninama
0

Pamela Anderson u ponedjeljak u Crnoj Gori

SRNA
Američko-kanadska glumica Pamela Anderson posjetiće u ponedjeljak Crnu Goru da bi se uvjerila u kvalitetnu izradu projekata Atlas grupe i prirodno okruženje u kojima se nalaze objekti ove grupacije na Crnogorskom primorju.

"Budući da promoviše zdrav život i borbu za ekološki zdravo okruženje, Pamela se veoma zainteresovala za dva projekta - Atlas Capital Centar u Podgorici i turističko-zdravstveni kompleks u Meljinama", saopštili su predstavnici Atlas grupe.

Oni podsjećaju da je menadžer glumice Peter Usher posjetio Crnu Goru prije nekoliko mjeseci i vratio se u Los Angeles sa pozitivnim izvještajima i zaključkom da je što prije i neophodno posjetiti tu prelijepu zemlju. 

"Andersonova je, prema izvještajima svog menadžera, zaključila da su projekti Atlas grupe baš ono što ona traži u poslovanju sa nekretninama", rekli su iz kompanije.

Atlas grupa je regionalni gigant koji posluje u Crnoj Gori, Srbiji i u svijetu sa više od 25 članica koje su lideri u različitim oblastima poslovanja.

"Grupa svojim načinom i međunarodnim poslovanjem pokazuje pravu sliku u svijetu o regionu i poslovnim mogućnostima koje ove zemlje mogu da pruže potencijalnim investitorima", naveli su iz Atlasa.
Vezani članci