Sarajevo
0

Promo / Ovogodišnja DRIVE konferencija donosi nove ideje i principe liderstva i talent menadžmenta

Jesus Vega, Andre de Wit, Dragana Mujanović, Bojana Vasiljević i drugi će s prisutnima podijeliti svoje znanje, iskustva i savjete.

Kompanija Kolektiv – Posao.ba organizuje najveću regionalnu Leadership and Talent Conference DRIVE 2017 9. novembra u kongresnom centru Hotela Terme, u Sarajevu. U proteklih sedam godina organizatori su uspjeli na jednom mjestu okupiti preko 2000 lokalnih i regionalnih stručnjaka, te preko 80 vodećih svjetskih govornika.

Da li ste već rezervisali svoje mjesto na DRIVE konferenciji? Ako niste, učinite to sada na portalu Konferencije.

Jesus Vega je bio direktor u Zari-Inditex, najvećoj i najbrže rastućoj svjetskoj tekstilnoj maloprodajnoj grupaciji. Tu je uspješno vodio ekspanziju deset različitih modnih brendova, kao što su Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka i Stradivarius između ostalih. Andre de Wit je osnovao i vodi Leadership Academy u Amsterdamu, a prije toga je bio Vice President of Learning and Capability Building u Carlsbergu, trećoj najvećoj kompaniji za proizvodnju piva u svijetu. Dragana Mujanović je menadžerica sa gotovo deceniju radnog iskustva na vodećim pozicijama u dm-u. Posljednje tri godine zaposlena je na poziciji menadžera Razvoja ljudskih resursa. Bojana Vasiljević je Senior HR menadžer za zapadni Balkan, Mađarsku i SEE Franchise u Marbo-u, kompaniji PepsiCo grupacije, i odgovorna je za implemetaciju HR strategija za tržište Zapadnog Balkana.

Svjetski i regionalni stručnjaci će dati odgovore na pitanja kao što su:

  • Kako učiniti kompaniju privlačnom?
  • Kako postići maksimalnu produktivnosti zaposlenih?
  • Kako menadžeri treba da reaguju na promjene u poslovnom okruženju?
  • Kako da lideri prepoznaju nove mogućnosti?

Medijski pokrovitelji DRIVE 2017 su Antena Sarajevo, Radio MIX, Klix.ba. Business medijski pokrovitelj konferencije je Akta.ba.

Cjelokupni program i dodatne informacije potražite na zvaničnom portalu Konferencije.