PROMO
741

Otvorena prva benzinska pumpa kompanije Eol Petrol

Kompanija Eol Petrol danas je otvorila svoju prvu benzinsku pumpu u Istočnom Novom Sarajevu koja je samo nekoliko minuta udaljena od centra Sarajeva.

Novootvorena benzinska pumpa nalazi se na adresi Vuka Karadžića 15. Ova benzinska pumpa, nakon preuzimanja od prethodnog vlasnika, dobila je sasvim novi, moderniji izgled prateći sve ekološke i bezbjednosne standarde. Sigurni smo da će ubrzo postati mjesto vašeg ljubimca na četiri točka.

U sklopu benzinske pumpe otvoren je market sa velikim izborom robe široke potrošnje, autokozmetike i autoopreme te coffee to go za koju smo sigurni da će postati vaš omiljeni saputnik. Kako su istakli iz ove kompanije, u cilju što kompletnije ponude i bolje usluge, uskoro će u sklopu benzinske pumpe biti i samouslužna autopraonica. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 0-24 h.

Na dan otvorenja prvih stotinu kupaca nagrađeno je sa po 20 KM EURO Diesel 5 ili BMB 95. Također, kupce očekuju i promotivne cijene Diesel 1,90 KM, Diesel + Liqui Moly 1,95 KM i BMB 95 1,98 KM.

Ponosno ističu da okosnicu kompanije čini mladi tim pod vodstvom iskusnih stručnjaka koji posluju u ovom sektoru preko dvadeset godina te da od svog nastanka 2009. godine do danas ova kompanija konstantno raste po svim ekonomskim parametrima. Posljednjih pet godina nalaze se na listi 10 najvećih trgovaca naftnim derivatima u Bosni i Hercegovini uz stalno usavršavanje poslovnih aktivnosti, standarda sigurnosti, kvaliteta i ulaganje u usavršavanje i razvoj menadžmenta kompanije. Otvorenje ovog objekta, sigurno je od značaja i za lokalnu zajednicu, jer je omogućeno 9 novih radnih mjesta.

Ponosno ističu da je slogan kompanije "Jer nam vjeruju" sve ove godine njihova vodilja u odnosu prema zajednici te da će i sa ovim novim poslovnim poduhvatom opravdati njegovo značenje.