biznis
0

Otvorena poslovnice Vakufske banke u Novom Sarajevu

Klix.ba
Nakon nedavnih preseljenja poslovnica Travnik i Bugojno u 2016. godini, dana 14.04.2016. godine svečano je otvorena i poslovnica Novo Sarajevo Vakufske banke d.d. Sarajevo na novoj lokaciji.

Presjecanjem vrpce vrata ove poslovnice su otvorili direktor Vakufske banke d.d. Sarajevo Mirzet Ribić i Nedžad Koldžo, načelnik općine Novo Sarajevo.

"Naša banka intezivno ulaže u razvoj poslovne mreže i modernizaciju usluga sa ciljem da naše usluge približimo klijentima i poslovnim partnerima.

Kroz kampanje i dinamičan tržišni, prodajni nastup smo definitivno podigli prepoznatljivost imena i pozicionirali se među vodeće banke u većinski domaćem vlasništvu po ovom kriteriju. Još bitnija mi je činjenica, da ime naše banke ne postaje samo prepoznatljivije, nego se u javnosti sve više veže za dobar, pozitivan imidž", izjavio je Mirzet Ribić, generalni direktor Vakufske banke.

Sa novim vlasnikom i rukovodstvom od 2015. godine ova banka je krenula putem promjena kroz reorganizaciju, stabilizaciju i obezbjeđenje profitabilnog poslovanja.

"Od 2015. godine Vakufska banka je otvorila poslovnice klijentima i postala otvorenija u radu. Otvaranje poslovnice na novoj lokaciji i u novom ruhu, osim što će biti jedna nova lična karta Banke, ima za cilj, da kroz poboljšanje uslova rada, komunikacije i zadovoljstva zaposlenika doprinese boljem servisiranju mreže i klijenata.

Naši novi prostori na Ilidži, Ferhadiji, te u Travniku, Jajcu, Bugojnu i Novom Sarajevu, su karakteristični po svjetlosti, prostranosti i otvorenim komunikacijskim zonama, te klijentima i poslovnim partnerima pružaju ugodan ambijent u poslovanju sa našom bankom", izjavila je Elma Zukić, izvršni direktor Vakufske Banke.

Nova poslovnica Banke nudi široku paletu usluga u oblasti poslovanja sa fizičkim i pravnim licima, a u okviru iste klijentima je na raspolaganju i bankomat, koji je na usluzi 24 sata dnevno.