{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvorena nova UNIQA poslovnica u Importanne centru u Sarajevu

S
5.3.2012. u 15:27
0
1
Otvorena nova UNIQA poslovnica u Importanne centru u Sarajevu
0
Otvorena nova UNIQA poslovnica u Importanne centru u Sarajevu
Svečanim otvorenjem danas je počela sa radom nova poslovnica UNIQA Osiguranja u Importanne Centru u Sarajevu. Nova poslovnica je na usluzi klijentima umjesto dosadašnje poslovnice u UNITIC Business centru.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve UNIQA usluge shodno standardima poslovanja ove osiguravajuće kuće. "Grad Sarajevo je strateški vrlo važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u budućnosti, u našem glavnom gradu, poslujemo u modernom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu kakav je zasigurno Importanne Centar", istakao je Faris Fazlibegović, direktor Regionalne direkcije Sarajevo.

Ovu priliku UNIQA Osiguranje je iskoristilo i za promociju nove akcije za sve klijente, a koja podrazumijeva posebne pogodnosti prilikom sklapanja polisa životnog osiguranja i kasko osiguranja.

"Novom akcijom, želimo povećati zadovoljstvo klijenata UNIQA Osiguranja i nastaviti tradiciju da prigodnom akcijom, popustom ili poklonom iznenadimo naše klijente. Iskreno se nadam da ćemo u novoj poslovnici, kao što smo i do sada, izuzetno uspješno odgovoriti na sve zahtjeve naših klijenata kao i na potrebe tržišta osiguranja", zaključio je Fazlibegović i pozvao sve zainteresirane da posjete UNIQA poslovnicu od 5. marta 2012. godine u Importanne Centru.

Radno vrijeme poslovnice bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 16:30 sati, te subotom od 8 do 12 sati. Kontakt telefon poslovnice Importanne je 033/260-100.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: