biznis
0

Otvorena nova UNIQA poslovnica u Importanne centru u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Svečanim otvorenjem danas je počela sa radom nova poslovnica UNIQA Osiguranja u Importanne Centru u Sarajevu. Nova poslovnica je na usluzi klijentima umjesto dosadašnje poslovnice u UNITIC Business centru.

Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve UNIQA usluge shodno standardima poslovanja ove osiguravajuće kuće. "Grad Sarajevo je strateški vrlo važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u budućnosti, u našem glavnom gradu, poslujemo u modernom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu kakav je zasigurno Importanne Centar", istakao je Faris Fazlibegović, direktor Regionalne direkcije Sarajevo.

Ovu priliku UNIQA Osiguranje je iskoristilo i za promociju nove akcije za sve klijente, a koja podrazumijeva posebne pogodnosti prilikom sklapanja polisa životnog osiguranja i kasko osiguranja.

"Novom akcijom, želimo povećati zadovoljstvo klijenata UNIQA Osiguranja i nastaviti tradiciju da prigodnom akcijom, popustom ili poklonom iznenadimo naše klijente. Iskreno se nadam da ćemo u novoj poslovnici, kao što smo i do sada, izuzetno uspješno odgovoriti na sve zahtjeve naših klijenata kao i na potrebe tržišta osiguranja", zaključio je Fazlibegović i pozvao sve zainteresirane da posjete UNIQA poslovnicu od 5. marta 2012. godine u Importanne Centru.

Radno vrijeme poslovnice bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 16:30 sati, te subotom od 8 do 12 sati. Kontakt telefon poslovnice Importanne je 033/260-100.