{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Otvorena nova savremena poslovnica NLB Banke na Dobrinji

Sponzorirani članak
16.3.2017. u 14:22
13
Otvorena nova savremena poslovnica NLB Banke na Dobrinji
13
Otvorena nova savremena poslovnica NLB Banke na Dobrinji
NLB Banka d.d., Sarajevo jučer je otvorila novu poslovnicu u sarajevskom naselju Dobrinja na Bulevaru branilaca Dobrinje. Nova poslovnica osim modernim dizajnom i savremenim uređenjem, u potpunosti je prilagođena klijentima i njihovim potrebama.
Za cilj ima unapređenje odnosa klijenata i NLB Banke, te pružanje veoma pristupačnog koncepta bankarstva.

"Jako nam je važno da smo ovim otvaranjem sada prisutni i u najmnogoljudnijoj općini u kantonu Sarajevo, općini Novi Grad, kako bi omogućili dostupnost i jednostavniju komunikaciju sa našim klijentima u cilju realiziranja njihovih finansijskih potreba. Poslovnica je uređena po najsavremenijim bankarskim standardima, jer želimo da unaprijedimo osobni kontakt klijenata s Bankom uz još bolji kvalitet usluga koje pružamo našim klijentima. Naši uposlenici će učiniti sve da klijenti NLB Banke na Dobrinji uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe i da partnerstvo sa našom Bankom bude vezano za obostrani uspjeh i zadovoljstvo", izjavila je Lidija Žigić, direktorica NLB Banke d.d. Sarajevo

U nastojanju da zadovolji potrebe svojih klijenata, pružajući kvalitetne i cjenovno prihvatljive finansijske usluge, u toku je i nova akcija kredita za fizička lica sa nižim kamatnim stopama i dužim rokovima otplate, te su u ponudi unapređeni paketi usluga prilagođeni klijentima koji osiguravaju set bankarskih proizvoda po vrlo povoljnoj mjesečnoj naknadi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: