{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Otvorena dječija igraonica u sklopu Waves centra u ilidžanskom naselju Otes

17.11.2017. u 21:26
56
Otvorena dječija igraonica u sklopu Waves centra u ilidžanskom naselju Otes
56
Dječija igraonica "Waves" u ilidžanskom naselju Otes danas je svečano otvorena. Sve mališane su dočekali omiljeni likovi iz crtanih filmova, pokloni i još mnogo toga.
Igraonica je smještena na prvom spratu Waves Centra koji se nalazi u sklopu stambeno – poslovnog kompleksa Sarajevo Waves, igraonica će biti prilagođena za djecu od 3 i više godina, te je osmišljena da se djeca kroz igru animiraju i na taj način uče.

Zabavno-edukativnog je karaktera, što znači da se ne radi o klasičnom tipu igraonice, već da se pored bezbjednog boravka njenim najmlađim posjetiocima omogući i svakodnevni razvoj intelektualnih sposobnosti.

Za one nešto malo starije, tu je i PlayStation kutak u kojem će moći uploviti u virtualni svijet najpoznatijih svjetskih igara. Uz veoma povoljne cijene roditelji će svoje mališane moći bezbrižno prepustiti ljubaznom i stručnom osoblju, te uživati u ostalim sadržajima koje nudi Waves Centar.

"Cilj igraonice je pružiti mališanima ugodan i zabavan boravak uz edukaciju iz različitih oblasti. Osim igračaka za mališane pripremili smo i playstation kutak za nešto stariju djecu. Kvalitetno i ljubazno osoblje potrudit će se da vaša djeca uživaju u svakom trenutku. Pozivamo roditelje i njihove mališane da nas posjete i uvjere se u sadržaj igraonice Waves", rekla je Edina Muslić, glasnogovornica kompanije Compact Invest.

Igraonica se nalazi na adresi Barska 59, Otes-Ildža, a kontakt telefon je 060 30 11 110.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: