{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoren "Vino fest – festival vina, sira i pršuta"

S
31.1.2008. u 15:34
0
0
Otvoren "Vino fest – festival vina, sira i pršuta"
0
Otvoren "Vino fest – festival vina, sira i pršuta"
Ono za što se Ljubuški posljednjih dana intenzivno pripremao i što je u grad podno Kule hercega Stjepana dovelo veliki broj vinara, vinogradara, proizvođača sira i pršuta, ali i brojne predstavnike političkog, društvenog i kulturnog života, napokon se i dogodilo.
Otvoren je prvi "Vino Fest – Festival vina, sira i pršuta", manifestacija koja će tokom dva dana trajanja zbližiti vinare kako iz Bosne i Hercegovine tako i Hrvatske, Slovenije i Srbije, ali i proizvođače sira i pršuta – neizostavne delicije koje idu uz dobru kapljicu.

Pozdravivši nazočne federalne ministre, predsjednike vlada i ministre pojedinih županija, načelnike općina, sve izlagače i uzvanike predsjednik Turističke zajednice Zapadnohercegovačkog kantona, inače jedne od nositelja cijelog vinskog projekta, Ivan Matić zahvalio je svima koji su došli uveličati ovaj vinski festival.

Riječi zahvale organizatorima, ali i dobrodošlice svim izlagačima i gostima uputili su i načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, predsjednik Udruge vinara i vinogradara Hercegovine Grgo Vasilj, predsjednik Udruge vinara Istočne Hercegovine Zoran Vukoje, direktor RTRS-a Dragan Davidović.

Federalni ministar okoliša i turizma dr. Nevenko Herceg prigodno se osvrnuo na historiju vinarstva u Hercegovini, ali i smjernice za njegov daljnji razvoj svečano proglasio festival otvorenim.

Inače, projekt "Vino Fest – Festival vina, sira i pršuta" jedan je od 10 projekata koji se realizira u sklopu promotivne kampanje "Osmjeh za Bosnu i Hercegovinu", a nositelji projekta su Turistička zajednica Zapadnohercegovačkog kanotna i medijsko-poslovni koncept "Turizam plus".

Važnost ovoga projekt prepoznala je cjelokupna turistička javnost Bosne i Hercegovine, te je stoga i razumljivo kako je generalni pokrovitelj "Vino Festa – Festivala vina, sira i pršuta" Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, stoji u saopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: