|

FOTO
/
Otvoren Velpro Cash&Carry centar u Banjoj Luci

Otvoren Velpro Cash&Carry centar u Banjoj Luci
0
Klix.ba
28.12.2012. u 12:35
0
komentara
0

dijeljenja
Otvoren Velpro Cash&Carry centar u Banjoj Luci
Moderni Velpro veleprodajni Cash&Carry centar otvoren je u Banjoj Luci, na adresi Jovana Dučića 23A.
Novi Velpro Cash&Carry centar opremljen je po najsavremenijim standardima te prilagođen potrebama nabave i kupovine za profesionalne kupce - trgovce, ugostitelje i druga pravna lica. Objekat se prostire na više od 3.000 m² i zapošljava 37 zaposlenika.


Za samo sedam dana Konzum je tako otvorio Super Konzum i Velpro Cash&Carry centar Banja Luka, čime su građani i veleprodajni kupci iz Banje Luke i okoline dobili nova mjesta kupovine, a 82 nova radnika zaposlenje.


Novootvoreni Velpro veleprodajni Cash&Carry centar kupcima nudi asortiman više od 4.000 artikala s naglaskom na svježe voće i povrće, prehrambene proizvode, sredstva za čišćenje i higijenu, a ponuda obuhvata i više od 300 artikala iz svih kategorija vlastite trgovačke marke Rial. Novi Cash&Carry koncept kupovine nudi brojne pogodnosti, veleprodajni kupci sami biraju željene proizvode iz bogate ponude, skraćuju vrijeme nabave i kupovine, te im je uz izuzetno povoljne cijene, osigurana i dodatna ušteda koju je moguće ostvariti uz razne akcijske pogodnosti.


Uz kontinuirano širenje maloprodajne mreže, Konzum razvija i poslovanje u segmentu veleprodaje te je tako danas lider i u oblasti maloprodaje i veleprodaje u Bosni i Hercegovini. Uz novootvoreni Velpro Cash&Carry centar Banja Luka, u 2012. godini otvoreni su i Velpro veleprodajni Cash&Carry centar u Tuzli te Velpro Cash&Carry Čitluk, tako da se može reći kako je ova godina bila izuzetno uspješna i važna za razvoj poslovanja Konzuma u segmentu veleprodaje.

Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.